ESTHE-LIFT – Manuális arckontúr feszesítő kezelés

Manuális technikával végzett, serkentő hatású kezelés, mely feszesíti, megemeli és újrarajzolja az arc kontúrjait.

Mikor indokolt az ESTHE-LIFT - Manuális arckontúr feszesítő kezelés?

Ahogy idősödünk – vagy egy nagyobb mértékű fogyás után – az arcunk kontúrjai megereszkednek, izmai renyhévé válnak. Az ESTHE-LIFT - Manuális arckontúr feszesítő kezelés mindazok esetében jó választás, akik természetes alternatíváját keresik az arcplasztikai műtéteknek, illetve azoknak is, akik a kezdeti megereszkedést szeretnék korrigálni, elodázva az öregedés jeleinek látványosabb megjelenését. Bármilyen bőrtípus esetében lehet alkalmazni, preventív jelleggel akár a húszas évek végén járó, fiatalabb korosztály is igénybe veheti. A maximális eredmény elérése érdekében az ESTHE-LIFT - Manuális arckontúr feszesítő kezelést egy hónapon át heti egy alkalommal javasoljuk, majd a következő hónapban két hetente egy alkalommal, végül a kozmetikus javaslatot tesz a további kozmetikai kezelésekre. A kezelést arcfiatalító orvos-esztétikai beavatkozások előtt és után is ajánljuk, kiegészíti és fokozza azok hatását.  

Mi történik az első konzultáción?

A kezelést megelőzően kozmetikusunk konzultál önnel, hogy bőre megismerésével személyre szabott ápolást tudjon nyújtani. Ismerteti az ESTHE-LIFT - Manuális arckontúr feszesítő kezelés lépéseit és hatásait.

Felkészülés a kezelésre

A kozmetikai kezelések esetében nincs különösebb tennivaló.

Mi történik a kezelés során?

A relaxált állapot elérése után a bőrt kozmetikusunk előkészíti, a maximális eredmény elérése érdekében. Első lépésként megszabadítja a bőrt minden szennyeződéstől, ami az Esthederm pórustisztító és mélyhámlasztó rutin segítségével történik, ami ennél a kezelésnél kiegészül egy finom glikolsavas hámlasztással is. Ezután akupresszúrás technikákkal és celluláris vízzel ellazítja az arcizmokat, majd biomimetikus peptidekkel fókuszáltan a mimikai ráncokat kezeli, ennek hatását azonnal fokozva a CRYO-tengeri alga maszkot alkalmazza, így biztosítva egy komplex anti-ageing élményt. Külön figyelmet fordít a szem környék ápolására egy koffeinnel és vadgesztenye kivonattal átitatott tapasz segítségével, amit a maszk alá helyez fel a kozmetikus. Az egyedi Esthederm manuális technikával mélyre ható kezelést, valamint mélyizom masszázst végez, melynek során feszesíti és erősíti az izmokat. Végül kozmetikusunk lezáró ápolást végez a lifting és regeneráló technológiával dúsított készítményekkel és fényvédő termékkel. A kezelés semmilyen fájdalommal nem jár, esetenként – főleg az első alkalom után – izomlázszerű érzés jelentkezhet az arc izmaiban, mely pár nap alatt elmúlik.

Milyen eredményeket várhat a kezeléstől?

A kezelésnek köszönhetően az arc kontúrjai élesebbé válnak, jobban kirajzolódnak, ezáltal egy sokkal fiatalosabb összhatás alakul ki. A manuális technikák hatására a bőr feszesebbé, teltebbé és a tónusba került izmok hatására emeltebbé válik, a ráncok és finomabb barázdák kisimulnak. Egy hónapon belül négy kezelés ajánlott a maximálisan elérhető eredmény érdekében.

Utókezelés és otthoni bőrápolási rutin

Az ESTHE-LIFT - Manuális arckontúr feszesítő kezelés után nyugodtan végezheti szokásos teendőit. Az utókezelés fontos része, hogy minden nap alkalmazzon fényvédő készítményt, illetve használja a kozmetikusunk által ajánlott, az ön bőréhez tökéletesen illő bőrápoló, regeneráló termékeket.