BALANCE SENSI – Kiegyensúlyozó kezelés érzékeny bőrre

Egyedülálló, rendkívül gyengéd kezelés, speciálisan az irritált, érzékeny bőr számára kialakítva.

Mikor indokolt a Balance kezelés érzékeny bőrre?

Az érzékeny bőr folyamatosan kihívásokkal küzd, hiszen szinte minden külső hatás irritálhatja. Ez az irritáció mikrogyulladásokat okoz, mely felgyorsítja a bőr öregedési folyamatát. A Balance Sensi kezelés ezzel a problémával veszi fel a harcot korosztálytól függetlenül. A kezelés havi ismétlése egyenletes szinten tartja az érzékeny bőr egészségét, helyreállítja harmóniáját és segít sokáig megőrizni fiatalságát.

Mi történik az első konzultáción?

A kezelést megelőzően kozmetikusunk konzultál önnel, hogy bőre megismerésével személyre szabott ápolást tudjon nyújtani. Ismerteti az érzékeny bőr számára kialakított Balance kezelés lépéseit és hatásait.

Felkészülés a kezelésre

A kozmetikai kezelések esetében nincs különösebb tennivaló.

Mi történik a kezelés során?

A Balance Sensi kezelés első lépéseként kozmetikusunk előkészíti és megtisztítja a bőrt minden szennyeződéstől az Esthederm gyengéd tisztító rituáléjátt alkalmazva, majd akupresszúrás technikákkal és celluláris vízzel ellazítja az arcizmokat, energizálja a sejteket. Ezután a felviszi a különleges kombinációjú E-vitamin szérumot, amely segítségével egyensúlyba hozza és megnyugtatja az irritált érzékeny arcbőrt, és az antioxidánsokat tartalmazó arcolajjal finom, relaxáló masszázst végez. A táplálást és extra nyugtatást az intenzív E-vitaminos krémmaszk biztosítja. A hatóidő lejárta után következik a bőr helyreállítása a megfelelő termékekkel. Végül kozmetikusunk lezáró ápolást végez a nyugtató biomimetikus krémmel és fényvédő termékkel. A kezelés semmilyen kellemetlenséggel nem jár.

Milyen eredményeket várhat a kezeléstől?

A kezelésnek köszönhetően az érzékeny, irritált arcbőr azonnal megnyugszik.  A hatóanyagok segítenek megvédeni azon külső stresszfaktorokkal szemben, amelyek az érzékeny bőr mikrogyulladás okozta bőröregedési folyamataiért felelősek. A bőr azonnal egészségesebbé, ragyogóbbá válik, a kezelés megismétlését két hetente egyszer, vagy havonta egyszer javasoljuk.

Gyógyulás, utókezelés, otthoni bőrápoló rituálé

A Balance kezelés után nyugodtan végezheti szokásos teendőit. Az utókezelés fontos része, hogy minden nap alkalmazzon fényvédő készítményt, illetve használja a kozmetikusunk által ajánlott, az ön bőréhez tökéletesen illő bőrápoló, regeneráló termékeket.