OSMOPEEL NEW SKIN - Bőrmegújító kezelés

Egyedülálló, rendkívül gyengéd hámlasztó kezelés, amely simává, üdévé és ragyogóvá varázsolja a bőrt.

Mikor indokolt az Osmopeel bőrmegújító kezelés?

Bőrünk folyamatosan újratermeli önmagát, az elhalt hámsejtek pedig a felszínén maradnak és fakóvá, szürkévé teszik az arcbőrt. A mindennapi élet során pedig szennyeződések rakódnak le a pórusok mélyén, melyek pattanásokat, gyulladást, ezáltal korai öregedést okozhatnak. Az Osmopeel bőrmegújító kezelés mindkét problémával felveszi a harcot bőrtípustól és korosztálytól függetlenül. A hámlasztó kezelés kisimítja, élettel telivé, ragyogóvá és fiatalosabbá teszi a bőrt, emellett hatására egyenletesebbé válik a bőrfelszín. Az Osmopeel bőrmegújító kezelés heti-kétheti gyakorisággal ajánlott, ha otthon nincs ideje, lehetősége elvégezni a bőrmegújítást. Alkalmazható esetenként is - különleges alkalmak előtt, (kifejezetten ajánlott mennyasszonyok részére, a nagy nap előtt pár nappal, hogy a smink még tartósabb és tökéletesebb legyen), ha a legjobb formáját akarja nyújtani - vagy pihentető, bőrtökéletesítő program gyanánt.

Mi történik az első konzultáción?

A kezelést megelőzően kozmetikusunk konzultál önnel, hogy bőre megismerésével személyre szabott ápolást tudjon nyújtani. Ismerteti az Osmopeel bőrmegújító kezelés lépéseit és hatásait.

Felkészülés a kezelésre

A kozmetikai kezelések esetében nincs különösebb tennivaló.

Mi történik a kezelés során?

A relaxált állapot elérése után a bőrt kozmetikusunk előkészíti, a hatóanyagok maximális bejuttatása érdekében. Első lépésként egy hatékony, mélytisztító rituálé segítségével megszabadítja a bőrt minden szennyeződéstől, ezután a felvitt peeling anyagok segítségével eltávolítja az elhalt hámsejteket az arcbőr felszínéről.  majd akupresszúrás technikákkal és a celluláris vízzel ellazítja az arcizmokat. Ezután a felvitt peeling anyagok segítségével eltávolítja az elhalt hámsejteket az arcbőr felszínéről. A hatóidő lejárta után következik a bőr helyreállítása a megfelelő termékekkel. Végül kozmetikusunk a lezáró ápolást végzi el kellemes masszázs mozdulatok kiegészítve az általa kiválasztott a vendég bőrét támogató készítményekkel és fényvédő termékkel. A kezelés semmilyen fájdalommal nem jár, a peeling során tapasztalhat bizsergető, esetlegesen csípő érzést, de mellékhatásokra nem kell számítani.

Milyen eredményeket várhat a kezeléstől?

A kezelésnek köszönhetően az arcbőr azonnal tisztább és üdébb lesz, hiszen az elhalt hámsejteket eltávolítjuk a bőrfelszínről. A pórusok kitisztulnak, méretük csökken. A bőrszárazság és az ebből adódó hámlás megszűnik.  A bőr kisimul, felszíne kiegyenlítődik és egységes válik. Már az első alkalom után tapasztalható, hogy a bőr azonnal egészségesebbé, ragyogóbbá válik, ám javasoljuk a kezelés rendszeres ismétlését. 

Gyógyulás, utókezelés és otthoni bőrápoló rituálé

Az Osmopeel bőrmegújító kezelés után nyugodtan végezheti szokásos teendőit. Az utókezelés fontos része, hogy minden nap alkalmazzon fényvédő készítményt, illetve használja a kozmetikusunk által ajánlott, az ön bőréhez tökéletesen illő bőrápoló, regeneráló termékeket.