INTENSIVE HYALURONIC – Hialuronsavas feltöltő kezelés

Különleges, nagyon hatékony kezelés, mely intenzíven hidratálja és az oxigén sejtekhez történő eljuttatásával fokozza a bőr egészséges állapotát. A finom ráncok feltöltődnek, a bőr tömörsége, vitalitása visszatér és a sejtek állapotának hidratáltsága, hosszantartó hidratáltságot eredményez.

Mikor indokolt a Hialuronsavas feltöltő kezelés?

Bőrünk természetes hialuronsav szintje folyamatosan csökken, ahogy idősödünk. Mivel idővel szervezetünk már nem képes a megfelelő mennyiségben előállítani ezt a vegyületet, kívülről kell bevinnünk. Ez a probléma a nőket jobban érinti, hiszen a női bőr vékonyabb, így korábban megjelennek az első ráncok. A Hialuronsavas feltöltő kezelés azonnali hatással bír, hiszen a kezeléssel, és a nagy dózisú hatóanyagok bevitelével rögtön feltöltődik a bőr. Ideális kiegészítője egyes esztétikai eljárásoknak, de a ráncok és finom barázdák feltöltésére és a bőr intenzív rehidratációjára is alkalmas. A Hialuronsavas feltöltő kezelés minden bőrtípus számára ajánlott, intenzív kezelésként két hónapon belül négyszer megismételve, vagy kiegészítve az esztétikai eljárásokat, injekciós és mezoterápiás kezeléseket, ebben az esetben havonta egy alkalommal.

Mi történik az első konzultáción?

A kezelést megelőzően kozmetikusunk konzultál önnel, hogy bőre megismerésével személyre szabott ápolást tudjon nyújtani. Ismerteti a Hialuronsavas feltöltő kezelés lépéseit és hatásait.

Felkészülés a kezelésre

A kozmetikai kezelések esetében nincs különösebb tennivaló.

Mi történik a kezelés során?

Az egy órás Hialuronsavas feltöltő kezelés első lépéseként kozmetikusunk előkészíti az arcbőrt, a hatóanyagok maximális bejuttatása érdekében. Megtisztítja minden szennyeződéstől az Esthederm különleges rituáléjával, amely ennél a kezelésnél glikolsavval is kiegészül, majd a celluláris vízzel és akupresszúrás technikákkal ellazítja az arcizmokat. Ezután két komponensű oxigén ellátást fokozó buborék maszk segítségével a bőr sejtjeit oxigénhez juttatja, majd a felvitt, a különböző méretű, valamint a kapszulába zárt hialuronsav kombinációban gazdag hatóanyagok segítségével feltölti az arcbőrt. A hatóidő lejárta után következik a bőr helyreállítása a megfelelő termékekkel. Végül kozmetikusunk lezáró ápolást végez a GLOBAL CELLULAR PROTECTION technológiával ellátott készítményekkel és fényvédő termékkel. A kezelés semmilyen kellemetlenséggel nem jár.

Milyen eredményeket várhat a kezeléstől?

A kezelésnek köszönhetően az arcbőr azonnal frissé, oxigénnel teltebbé és ragyogóvá válik. A bevitt hatóanyagok hatására tökéletesen hidratált és kisimult lesz, visszanyeri fiatalságát, feszességét és teltségét. Védelmet nyújt a környezeti ártalmakkal, stressz faktorokkal szemben és az oxidatív stressz ellen is védi a bőrt. 

Utókezelés, otthoni arcápolási rituálé

Az INTENSIVE HYALURONIC - Hialuronsavas feltöltő kezelés után nyugodtan végezheti szokásos teendőit. Az utókezelés fontos része, hogy minden nap alkalmazzon fényvédő készítményt, illetve használja a kozmetikusunk által ajánlott, az ön bőréhez tökéletesen illő bőrápoló, regeneráló termékeket.