BALANCE HYDRA - Hidratáló antioxidáns kezelés

Különleges, relaxációs kezelés, mely nemcsak mélyen hidratálttá teszi a bőrt, de helyreállítja annak harmóniáját és megőrzi fiatalságát is.

Mikor indokolt a Hidratáló antioxidáns kezelés?

Bőrünk a stressz miatt és az életkor előrehaladtával egyre kevésbé hidratált, megjelennek rajta a finom ráncok, barázdák. Ahhoz, hogy a mélyhidratáltságot visszanyerjük, nem elég sok folyadékot fogyasztani, olyan hatóanyagokkal is meg kell támogatnunk bőrünket, amelyek hozzájárulnak az öregedés jeleit okozó szabadgyökök legyőzéséhez. A BALANCE HYDRA - Hidratáló antioxidáns kezelés olyan különleges hatóanyagokat tartalmaz, mint a celluláris víz, tengeri alga, vagy a tetrapeptidek, amelyek élettel telivé, ragyogóvá teszik a bőrt. A kezelés minden korosztálynak és bőrtípusnak ajánlott, de a vízhiányos bőrrel tesz igazi csodát, segítségével egyensúlyba hozható a bőr hidratáltsága és fiatalsága.

Mi történik az első konzultáción?

A kezelést megelőzően kozmetikusunk konzultál önnel, hogy bőre megismerésével személyre szabott ápolást tudjon nyújtani. Ismerteti a Hidratáló antioxidáns kezelés lépéseit és hatásait.

Felkészülés a kezelésre

A kozmetikai kezelések esetében nincs különösebb tennivaló.

Mi történik a kezelés során?

A 45 perces kezelés első lépéseként kozmetikusunk megtisztítja az ön bőrét, majd energizálja és egyensúlyba hozza a bőr mikrobiomját. Ezután következnek a különleges  CELLULAR WATER szabadalommal ellátott hidratáló, és antioxidánsokat tartalmazó hatóanyagok felvitele és a bőrbe juttatása. Energizáló, relaxáló, könnyed lifting masszázzsal tölti fel a bőrt. Végül kozmetikusunk lezáró ápolásként egy intenzív hialuronsavas krémmaszkot alkalmaz, majd hidratáló készítményeket és fényvédő terméket visz fel. A kezelés semmilyen kellemetlenséggel nem jár, sőt garantált a relaxált állapot és a kipihentség érzése!

Milyen eredményeket várhat a kezeléstől?

A kezelésnek köszönhetően az arcbőr azonnal és intenzíven hidratálttá válik, fénye visszatér és rugalmasabb lesz. A finom ráncok és barázdák feltöltődnek a hidratáció hatására. A kezelés kúraszerűen, heti egy alkalommal, vagy folyamatosan, havonta egyszer ajánlott. Alkalmazhatjuk orvos-esztétikai beavatkozásokat megelőzően a hatékonyság növelése érdekében. 

Gyógyulás, utókezelés és otthoni bőrápolási rituálé

A Hidratáló antioxidáns kezelés után nyugodtan végezheti szokásos teendőit. Az utókezelés fontos része, hogy minden nap alkalmazzon fényvédő készítményt, illetve használja a kozmetikusunk által ajánlott, az ön bőréhez tökéletesen illő bőrápoló, regeneráló termékeket.