Plasztikai műtétek most még a 2023-as kedvezményes árakon

A Dr. Rose Magánkórház Plasztikai Sebészeti Részlegén februári konzultáció és szerződéskötés esetén a plasztikai műtétek most még a 2023-as kedvezményes árakon érhetők el!  A tavalyi, kedvezményes árak mellett 1 évig árgaranciát is biztosítunk, így a műtét időpontját 1 éven belül tetszőlegesen megválaszthatja a szerződés aláírása és a foglaló befizetése után.

Ezen felül 1 éven át  ingyenesen követjük pácienseinket a gyógyulás útján: a plasztikai sebész javaslata alapján legalább 4-6 alkalommal ingyenes kontrollvizsgálatokra várjuk, ahol plasztikai sebésze ellenőrzi a gyógyulási folyamatot és bármilyen kérdés esetén rendelkezésére áll.

Így teljes a biztonság a gyógyulás utolsó pillanatáig.

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra 2024. február 29-ig!

Időpontfoglalás: https://drrose.hu/idopontfoglalas

Ismerje meg legnépszerűbb plasztika szolgáltatásainkat: 

Plasztikai műtétek most még a 2023-as árakon!

Az ajánlat a Dr. Rose Magánkórházban 2024. február 29-ig megtörténő konzultációk esetén érvényes, amennyiben a szerződés aláírása és a foglaló befizetése is megtörténik 2024. február 29-ig. A 2023-as árak valamennyi plasztikai műtét esetén érvényesek, a 10% kedvezmény csak 900.000 Ft feletti műtétekre vonatkozik. Az ajánlat a nőgyógyászati plasztikai műtétekre nem vonatkozik. A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekről érdeklődjön kollégáinknál! Jelen akció visszavonásig érvényes.