Online foglalás

+36 1 377 67 37

Időpontfoglalási lehetőségek:

  • Online időpontfoglaló rendszerünkben, kérjük kattintson IDE.
    Tájékoztatjuk, hogy egyes szakterületek vagy orvosok esetén az előjegyzéshez rövid előzetes egyeztetés szükséges, hogy a pácienseink igényeinek leginkább megfelelő időpontot és pontos tájékoztatást tudjunk adni. Kérjük, amennyiben a keresett szakterületet vagy orvost nem találja online rendszerünkben, érdeklődjön az alábbi elérhetőségek egyikén.
  • Telefonon: +36 1 377 67 37 – munkanapokon 8-20 óra között
  • E-mailen: info@drrose.hu – érdeklődésére hétköznap 8-20 óra között áll módunkban válaszolni
  • Személyesen kórházunkban a recepciókon – nyitva tartási időben
  • Amennyiben kitölti a lenti űrlapot, hívjuk Önt időpont egyeztetés céljából – érdeklődésére hétköznap 8-20 óra között áll módunkban válaszolni

Sürgős egészségügyi probléma esetén kérjük, hívja 24 órás ügyeleti számunkat: +36 1 377 67 37.

Parkolás

Gépjárművel érkező pácienseink számára a parkolás a környező utcákban és parkolóházakban lehetséges, fizetés ellenében.

VIP, Arany és Platinum kártyával rendelkező, mozgásukban korlátozott, valamint 3 év alatti gyermekkel érkező ügyfeleink számára a Roosevelt irodaház garázsában (behajtás a Vigyázó Ferenc utca felől) biztosítunk parkolást. A parkolás kizárólag előzetes foglalással vehető igénybe. Kérjük, parkolási igényét jelezze az időpontfoglaláskor vagy legalább 1 munkanappal érkezése előtt call centerünknél. A parkolóhely foglalás az előjegyzési időpontot megelőzően 15 perccel kezdődik és a várható befejezést követő 30 perccel végződik. A térítésmentes parkolási időn túli parkolási díj számlázásra kerülhet.

Dr. Rose Magánkórház

Cím: 1051 Budapest, Széchenyi tér 7/8. C torony, 6. emelet

Tel.: +36 1 377 6737

E-mail: info@drrose.hu

E-mail - értékesítési osztály: sales@drrose.hu

Média megkeresések esetén marketing osztályunk áll a sajtó munkatársainak rendelkezésére, munkájukat készséggel segítjük tájékoztató anyagokkal, szakmai cikkekkel, fotókkal: marketing@drrose.hu

Nyitva tartás: hétfő – péntek: 8:00 – 20:00

Kórházunk csak előzetes időpont egyeztetés alapján fogad pácienseket.

Call centerünk nyitva tartási idő alatt várják hívásukat időpontfoglalással és általános információval kapcsolatban. Telefonszám: +36 1 377 6737.

Hétvégén és nyitva tartási időn kívül (beleértve a munkaszüneti napokat és az állami ünnepeket) kórházunkban ügyeleti ellátás működik, melynek telefonszáma: +36 1 377 6737.