Aktualitások a Dr. Rose Magánkórházban

2021. október 18.

Október 15-én sajtó háttérbeszélgetésen mutattuk be a Dr. Rose Magánkórház legújabb fejlesztéseit, amely elsősorban a kórház tereinek megújulását és orvos-technológiai fejlesztéseket jelenti, illetve az új arculati és kommunikációs elemekhez kapcsolódik. Dr. Papik Kornél ügyvezető igazgató elmondta, hogy a magánkórházban a két évvel ezelőtti adatokhoz képest több mint 30 százalékkal nőtt a forgalom és az előzetes adatok szerint 2021-ben közel 50 ezer ügyfelet fog ellátni az intézmény.

Dr. Papik Kornél - 30 százalékkal nőtt a műtétek száma

A Dr.Rose Magánkórházban összesen 600 millió forintos fejlesztés zárult le az elmúlt hetekben.

Évente csaknem 50 ezer páciens gyógyul a Széchenyi Lánchídra és a Budai Várra tökéletes kilátást nyújtó Dr. Rose Magánkórházban, egyre modernebb körülmények között. A koronavírus-járvány hatására dinamikusan növekedett a kereslet a magánegészségügyben. A két évvel ezelőtti adatokhoz képest több mint 30 százalékkal nőtt a forgalom és az előzetes adatok szerint 2021-ben közel 50 ezer ügyfelet fognak ellátni - mondta el Papik Kornél, a Dr. Rose Magánkórház ügyvezető igazgatója azon a tájékoztatón, melyen az intézmény legújabb fejlesztéseit mutatták be, köztük a kórház tereinek megújulását, orvos-technológiai változásokat.

A 150 orvossal, több mint 40 szakrendeléssel, 3 tökéletesen felszerelt műtővel, 25 ágyas fekvőbeteg részleggel működő intézményt 2018-tól új tulajdonosok jegyzik, az alapos átvilágítás után megerősödött a menedzsment, és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően még stabilabb, biztonságosabb és magasabb színvonalú ellátást nyújtanak - mondta el az ügyvezető igazgató.

A magánegészségügy iránti növekvő érdeklődéssel párhuzamosan jelentős beruházásokat valósított meg a magánkórház: több területen összesen 600 millió forintos fejlesztés zárult le az elmúlt hetekben. Megújult a képalkotó diagnosztikai háttér, a 3 műtő és a szülészeti részleg, fejlesztették a minimál invazív laparoszkópos műtétek eszközparkját, az endoszkópos laboratóriumot, a fül-orr-gégészeti és szemészeti rendelőket, az informatikai környezetet, valamint jelentős beruházásokat valósítottak meg a koronavírus-járvány miatti fokozott sterilitás folyamatos fenntartása érdekében - sorolta a tájékoztatón Dr. Junger Éva, a Dr. Rose Magánkórház járóbeteg-ellátásának vezető orvosa.

Dr. Papik Kornél hozzátette, hogy a megújulás része a márkaépítés is. A 2010 óta önálló márkaként működő, de a magánkórházhoz tartozó Budapest Plasztikai Intézet márka átalakult, és október elejétől integrálódott a Dr. Rose Magánkórházba. Ennek elsődleges oka, hogy a plasztikai sebészeti és orvos-esztétikai ellátás még népszerűbb a Dr. Rose Magánkórház ügyfeleinél, mint korábban. A Budapest Plasztikai Intézet színeiben az elmúlt 11 évben több mint 11.000 plasztikai műtétet végeztek, a jövőben, a Dr. Rose Magánkórház Plasztikai Sebészeti részlegeként havi 120-140 plasztikai műtétet terveznek.

Dr. habil Lelbach Ádám, a Dr. Rose Magánkórház vezető belgyógyásza, a V.I.P. Részleg vezetője szerint az ügyfelek 2007 óta elsősorban azért választják az intézményt, mert egyedi ügyfélélményt tudnak biztosítani pácienseiknek. A kiváló szakmai háttér és megnyugtató környezet mellett kiemelt törődéssel várnak mindenkit, ami nem ér véget az ellátás lezárultával, a gondos utókezelésnek köszönhetően. A koronavírus-járvány idején a páciensek különös odafigyelést és törődést igényeltek, és ennek az elvárásnak az intézmény maximálisan meg tudott felelni. Mindezeknek és az elmúlt hónapokban kialakított, szélesebb társadalmi kör számára elérhető díjszabásnak is köszönhető a jelentős betegszám növekedés.

Forrás: Weborvos

Teljes sajtóanyag: https://drrose.hu/sites/default/files/media/document/2021/DRROSE_SAJTOANYAG_1015.pdf

 

Kapcsolódó hírek

Új szerepben paralimpiai bajnokunk

Illés Fanni paralimpiai-, világ- és Európa-bajnok úszó. Fanni 12 éves korában gerincferdülése miatt kezdett el úszni, az elmúlt 18 évét az élsport világában töltötte, idén azonban egy teljesen más feladatra készül, hiszen paralimpiai bajnokunk hamarosan édesanya lesz. A Dr. Rose Magánkórház büszke arra, hogy elkísérhetjük és támogathatjuk élete fontos szakaszán.

Az apró pötty, ami nagy bajt okozhat

Még mindig sokan nem gondolják, hogy egy panaszmentes anyajegy is okozhat komolyabb problémát, ezért is vált az egyik leggyakoribb rákos megbetegedéssé a bőrdaganat” – mondja Dr. Hatvani Zsófia, a Dr. Rose Magánkórház vezető bőrgyógyásza az ELLE magazin online oldalán.

Ismét Superbrands díjas a Dr. Rose Magánkórház

A Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága nyolcadik alkalommal ítélte oda a Superbrands díjat a Dr. Rose Magánkórház részére. A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban.