Menedzserszűrések

Átfogó menedzserszűrés csomagjainkban a rosszindulatú daganatok, szív- és érrendszeri betegségek valamint az anyagcserezavarok kivizsgálására helyezzük a hangsúlyt, figyelembe véve felgyorsult életünk és a stressz okozta extra terheléseket. Mindegyik menedzser szűrővizsgálati csomagunk tartalmaz szakorvosi, képalkotó, laboratóriumi és diagnosztikai vizsgálatokat is. A vizsgálati eredményekről szakorvosi összefoglalót készítünk, amely alapján pácienseink áttekintő képet kapnak az egészségi állapotukról és az egészségük megőrzéséhez szükséges további teendőkről.

Ügyfeleink részére 3 különböző menedzserszűrés csomagot kínálunk, amelyek összehasonlító táblázata ITT elérhető.

Menedzserszűrés csomagjaink

Standard szűrésünket azoknak ajánljuk, akik áttekintő képet szeretnének kapni egészségi állapotukról. A részletes belgyógyászati, nőgyógyászati/urológiai és szemészeti szakorvosi kivizsgálás mellett számos laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai vizsgálat segít felismerni a legfontosabb, panaszokat még nem okozó betegségeket. További részletek ITT.

Komplex szűréseinket elsősorban azon ügyfeleink részére ajánljuk, akik az általános menedzserszűrésen túl a szív-érrendszeri és a bőrgyógyászatimegbetegedések kivizsgálására nagyobbhangsúlyt szeretnének fektetni. A standardszűrésnél részletesebb laboratóriumi és ultrahang vizsgálatok mellett a kardiológiai vizsgálat során terheléses EKG és szív ultrahang vizsgálatot is végzünk. További részletek ITT.

Superior szűrésünk a legkomplexebb kivizsgálási csomagunk. A komplex szűrővizsgálaton túl számos további szakorvosi és diagnosztikai vizsgálatot tartalmaz azzal a céllal, hogy minden szervrendszer állapotáról részletes képet kaphassunk. A superior szűrés során tumormarker vizsgálatot és videódermatoszkópos anyajegyvizsgálatot is végzünk. További részletek ITT.

Részletes tájékoztatónk a szűrésekben szereplő vizsgálatokról és a szűrések menetéről ITT elérhető.