Testplasztika

A kor, a terhesség vagy a testsúlyingadozás maradandó nyomot hagyhat a testen. Plasztikai sebészeink a legmodernebb, végleges alakformáló eljárásokkal segítenek az elképzelt testforma elérésében. A testplasztika azon pácienseink számára ajánlott, akik fiatalosabb és feszesebb külsőre vágynak. Magánkórházunkban a hasplasztika és a zsírleszívás mellett számos további plasztikai beavatkozást végzünk, így legyen bárhol is megereszkedett vagy felesleges bőr- és zsírrétege, garantáltan segítünk az ideális testkép megteremtésében.

Milyen testplasztikai beavatkozások vehetők igénybe a Dr. Rose Magánkórházban? 

Hasplasztika 

A terhességet követő időszakban vagy egy nagyobb súlyváltozást követően a has bőre meglazulhat és ráncossá válhat. Habár a hasfali izomzat meggyengülése és petyhüdtté válása egyáltalán nem ritkaság az előbb említett esetekben, de az esztétikai probléma jelentősen ronthatja az önértékelést, és még a sportolást is kényelmetlenné teheti, illetve a divatos öltözködést is megnehezítheti. Természetesen mindenki fiatalos és életerős alakot szeretne, ezért a hasplasztika az egyik legkeresettebb testplasztikai operációnak számít. A hasplasztikai műtét nagymértékű zsír- és bőrfelesleg eltávolításával segíti Önt hozzá a lapos, feszes has visszanyeréséhez. Sebészeink a hasfal egészét mobilizálják, majd a bőrt kellően kifeszítik a formás alak megteremtéséhez. A beavatkozás átlagosan 2-3 órát vesz igénybe, majd egyetlen éjszakát kell magánkórházunkban pihennie, és már élvezheti is a megújult alakját.

Bővebb információk a hasplasztika műtétről >>

Zsírleszívás 

Sokszor még a legszigorúbb diéta és edzésterv sem hozza el a kívánt eredményt, hiszen fogyás esetén csupán a zsírsejtek térfogata csökken, a számuk azonban nem változik. Zsírleszívással az arcról, a hasról és a combról, továbbá a deréktájról is eltávolítható a felesleges zsírréteg, aminek köszönhetően a teljes test rugalmasabbá válik. A beavatkozás legfontosabb előnye a tartósság, hiszen az eltávolított zsírsejtek már nem képesek tovább szaporodni a jövőben. Ha igazán hosszú időre formás alakot szeretne biztosítani, döntsön bátran a zsírleszívás mellett. Fontos kiemelni, hogy a zsírleszívás nem helyettesíti, hanem kiegészíti a diétás étrendet és a rendszeres edzést. Azt az extrát jelenti, amely a tökéletes testkép eléréséhez szükséges. A beavatkozás után elsősorban nem a kilogrammok számában, hanem sokkal inkább a tükörben látott képben fog rendkívül pozitív változást tapasztalni.

Bővebb információk a zsírleszívás műtétről >>

Combplasztika 

A comb a nőiesség egyik legfontosabb szimbóluma, azonban a bőr a kor előrehaladtával jelentősen megereszkedhet. Szerencsére a zsírszövetek és a megnyúlt bőrréteg eltávolításával ismét feszessé válhatnak a combjai. A beavatkozás főként a 40 év feletti korosztályt érinti, azonban a genetikai adottságok vagy egy drasztikus fogyás következtében a fiatalabbak számára is szükséges lehet. A műtét során keletkezett hegek rejtve maradnak, így senki nem láthatja, hogy Ön combplasztikai beavatkozáson esett át, csupán az eredményére fognak felfigyelni. Az operáció altatásban történik, és 2-2,5 óráig tart. A combplasztikai műtét után egy vagy két napot kell magánkórházunkban töltenie, ahol minden adott a kényelmes pihenéshez. A látható hegek általában fél év után teljes mértékben eltűnnek, a bőr alatti hegek pedig 2 év alatt gyógyulnak be teljesen. Sebészeink kizárólag felszívódó varratokat használnak, így a beavatkozás után soha nem kerül sor kellemetlen varratszedésre.

Bővebb információk a combplasztika műtétről >>

Vádliplasztika 

A feszes vádli szintén a nőiesség jelképe. Ha túl vékony a lábszára, vagy alaktalannak érzi, akkor a vádliplasztika jelenti a megoldást. Ugyan a vádli formája leginkább a genetikai adottságoktól függ, de a plasztikai eljárás azoknak is segít, akik számára a hosszú évek kemény tornája sem hozta el a kívánt változást. A vádli formásításával újra teljes magabiztossággal élheti a mindennapjait, és még a magassarkú cipő viselése is sokkal jobban fog mutatni, amely kiemeli a fiatalosságát.
A kívánt formát implantátum beültetésével érjük el. Az előzetes konzultáció során megmutatjuk a várható végeredményt, így pontosan tudni fogja, mire számíthat a beavatkozást követően. A műtét során, a térdhajlatban keletkezett hegek nem lesznek feltűnők, így bátran viselhet rövidebb nadrágot vagy szoknyát is. Az operáció altatásban történik, majd egy éjszakát szükséges magánkórházunkban töltenie.

Bővebb információk a vádliplasztika műtétről >>

Karplasztika 

A felkar bőre jelentősen megereszkedhet az évek múlásával, de akár fiatalon, egy nagymértékű fogyás is lógó bőrréteget eredményezhet. A kart még rendszeres sportolással is kifejezetten nehéz lefogyasztani, a feszítéséhez pedig komoly izomtömeg felépítésére lenne szükség. Sebész csapatunkkal a felkar feszességét zsírleszívással és a felesleges bőr eltávolításával teremtjük meg, amely hosszan tartó eredményt biztosít. Ismét előkerülhet a szekrényből az ujjatlan felső, és karjai formásabbak lesznek, mint valaha.
Ha csak zsírleszívás szükséges, akkor a műtét 1,5 órát vesz igénybe. Amennyiben a felesleges bőrréteg is eltávolításra kerül, akkor 2-2,5 órával érdemes számolni. Sebészeink minden esetben kizárólag felszívódó varratokat használnak, így az operációt követően garantáltan megkíméljük Önt a varratszedéstől.

Bővebb információk a karplasztika műtétről >>

Alsó törzsplasztika 

A törzs alsó részének megereszkedése és az izomzat gyengülése esztétikailag gyakran kellemetlen lehet. Ekkor gyakori sportolással ugyan formálható az alsó törzs alakja, de az igazán látványos eredményt hozó áttörést az alsó törzsplasztika hozhatja el. A testkontúr javítását a has, a csípő és a hát területén is elvégezzük, így a teljes alsó törzse új formában tündökölhet.

Bővebb információk az alsó törzsplasztika műtétről >>

Felső törzsplasztika 

Mellei teltségét és feszességét felső törzsplasztika segítségével nyerheti vissza. Az operációval a mell, a hát és a hónalj, illetve a törzs tájékán megnyúlt bőrt és a felesleges zsírréteget is eltávolítjuk, így a felső törzse rendkívüli változáson mehet keresztül. A testkontúrok előnyös formálásával hosszú távon biztosítjuk a kívánt testképet.
Az operáció alsó és felső törzsplasztika esetén is 4-6 órát vesz igénybe. Ezután a többi testplasztikai beavatkozáshoz hasonlóan, szintén egy éjszakát kell magánkórházunkban pihennie, hogy a másnap reggeli vizsgálatok után megújult külsővel léphessen ki intézményünk ajtaján. 

Bővebb információk a felső törzsplasztika műtétről >>

Fogyás utáni alakkorrekció 

A fogyás utáni időszak rendkívül nehéz lehet, hiszen hiába mutat előnyös számot a mérleg, ha a bőr megereszkedése miatt a tükörben nem az ideális formáját látja. A hasfal izmainak megfeszítésével azonban pontosan a korábban kitűzött céljait érheti el, és a sportolás kényelmesebb, az öltözködés pedig könnyebb lesz. Ha a diéta nem hozta el a várva várt hatást, akkor a fogyás utáni alakkorrekció fogja.
A beavatkozás után két éjszakát kell pihenéssel töltenie magánkórházunkban, majd 8 hétig szükséges egy általunk biztosított, speciális fűzőt viselnie. A műtét utáni első 8 napban segítőtárs támogatására lesz szüksége, utána azonban fokozatosan, lépésről lépésre visszatérhet a régi kerékvágásba.

Bővebb információk a fogyás utáni alakkorrekciós műtétről >>

Szülés utáni alakkorrekció 

A várandósság ideje alatt a méh és a belső nyomás hatására a hasizmok alaposan meggyengülhetnek, ez pedig esztétikailag gondot okozhat a terhesség utáni időszakban. Amennyiben a várandósság során nagyobb mértékben változott az alakja, és úgy érzi, a hasizmai és a mellei nem kellően formásak, akkor a szülés utáni alakkorrekcióval újra visszanyerheti a korábbi tónusait.
Sebészeinkkel a lehető legrövidebb időn belül gondoskodunk a formás, feszes alak eléréséről. A szülés utáni alakkorrekció több beavatkozást is magában foglalhat, így a hasplasztika akár mellkorrekcióval, továbbá zsírleszívással is kombinálható. Beavatkozásainkat mindig altatásban végezzük, és 3-6 órás műtéti idővel tanácsos számolni. Az operáció után pedig két éjszakát kell még intézményünkben töltenie.

Bővebb információk a szülés utáni alakkorrekciós műtétről >>

Intimplasztika 

Intimplasztika alatt több beavatkozást értünk, így az adott operáció lehet hüvelyplasztika és kisajak plasztika, illetve szeméremdomb plasztika is. Az intimplasztika elősegíti a kívánatos formák elérését, továbbá támogatja a szexuális élet minőségének javítását is. Akár a szeméremdomb méretének csökkentése vagy éppen a hüvely izomzatának erősítése a célja, a Dr. Rose Magánkórházra minden esetben számíthat.

Bővebb információk az intimplasztikai műtétről >>

Miért döntsön a Dr. Rose Magánkórház csapata mellett? 

  • Profi testplasztikai csapattal várjuk. Tapasztalt sebészeink a testplasztika minden területén kiemelt szakértelemmel rendelkeznek, így válassza bármelyik beavatkozást is, magánkórházunkban garantáltan a legjobb kezekben lesz.
  • Előre megmutatjuk a várható eredményt. Korszerű technológiáink és referenciáink segítségével pontosan előrevetítjük, milyen végeredményre számíthat a beavatkozást követően. Olyan testképet teremtünk, amelyet elképzelt.
  • Empatikusan és türelmesen segítünk. Tudjuk, hogy a testplasztika kényes terület, ezért munkánkat végig az empátia és a segítőkészség jellemzi. Bátran fordulhat hozzánk kérdéseivel, és minden tőlünk telhetőt megteszünk céljai megvalósításáért.

Érje el álmai alakját a Dr. Rose Magánkórház segítségével, és jelentkezzen konzultációra még ma!