Ügyfélszolgálati részlegvezetőink

2022. április 27.

Ismerjék meg a Dr. Rose Magánkórház front office vezetőit: Vetési Mária az ügyfélszámlázás területén, Ferencz Evelin az 5. emeleten, Szailer Dorottya a 6. emeleten, Szmolár Natália a 8. emeleten az ellátás szervezés területén felel azért, hogy a pácienseink a Dr. Rose Magánkórházban töltött idő alatt a legjobb ügyfélkiszolgálásban részesüljenek.

Ügyfélszolgálat

Vetési Mária: Hálás vagyok a sorsnak, hogy részt vehettem a magánegészségügy egyik meghatározó szereplőjének a növekedésében és a kezdetektől történő fejlesztésében. Hosszú évek munkatapasztalatával és folyamatos tanulással igyekszem kollégáim munkáját segíteni és ezáltal a páciensek magas színvonalú ellátását biztosítani. Ügyfélszámlázási vezetőként nap mint nap igyekszem munkatársaimmal együtt a lehető legnagyobb precizitással, pontossággal és diszkrécióval eljárni munkák során, ezáltal bízván abban, hogy az ügyfelek elégedetten távoznak és a jövőben is kórházunkat választják egészségügyi szolgáltatás igénybevétele esetén.

Ferencz Evelin: A plasztika és esztétika részleg ügyfélszolgálati vezetőjeként fontosnak tartom, hogy részlegünkön az esztétikai szolgáltatásaink mellett számtalan olyan sikeres plasztikai műtétet végzünk, amelyek a pácienseink egész életére pozitív hatással vannak. A recepción igyekszünk nap mint nap hozzájárulni ahhoz, hogy a hozzánk fordulók elégedetten távozzanak, érezzék, hogy nálunk biztonságban vannak és jó döntést hoztak.

Szailer Dorottya: 10 év szakmai tapasztalattal a hátam mögött elmondhatom, hogy ahhoz, hogy a pácienseink elégedettek legyenek a szolgáltatásainkkal nagyon fontos az empátia, türelem és a segítőkészség. Érkezéstől távozásig pácienseinket egy pillanatra sem magukra hagyva nyújtunk hatékony, gyors, páciensközpontú szolgáltatást.

Szmolár Natália: A vállalati részleg ügyfélszolgálati vezetőjeként fontosnak tartom, hogy minden páciensünk egyedülálló szolgáltatásban részesüljön, teljes figyelmet kapva. Munkám során egy gondolat sokszor eszembe jut: „A lelkesedés általában automatikusan jön, amikor valaki megtalálja a hozzá leginkább illő munkát, s azt teszi, amit legjobban szeret.”- Napoleon Hill

Forduljanak bizalommal Máriához, Evelinhez, Dorottyához, Natáliához vagy bármelyik kollégánkhoz!

 

Kapcsolódó hírek

Kötelező maszkviselés

Az Országos Tisztifőorvos tájékoztatása szerint az e​gészségügyi intézményekben a betegellátásra szolgáló (rendelők, kórtermek), és betegforgalom számára nyitva álló (várók, folyosók) helyiségekben kötelező a maszk viselése! Szükség esetén maszkot biztosítunk a hozzánk érkező pácienseink részére.

GHRAOUI csokoládé a Dr. Rose Magánkórházban

A Dr. Rose Magánkórházban felszolgált kávé mellé GHRAOUI étcsokoládét kínálunk Pácienseinknek. A 80% kakaótartalmú étcsokoládé válogatott dominikai kakaóbabból készül és segítségével – az ízélmény mellett – az étcsokoládé valamennyi jótékony hatását élvezhetik Pácienseink: jót tesz a szívnek és vérkeringésnek, ásványi anyagokban gazdag, serkenti az agyat és a közérzetre is pozitív hatással van.

Minimális ráfordítással 4-6 évvel tovább élhetünk

Negyven éves kor felett már tudatosan tervezni kell a hosszú és egészséges életért, de már apró változtatásokkal is javítható az életminőség. Sőt, a megfelelő táplálkozással és rendszeres mozgással akár 4-6 évvel növelhetők a várható életkilátások - hívták fel a figyelmet a Dr. Rose Magánkórház professzorai és főorvosai egy kerekasztal beszélgetés keretében.