Jelentkezés a jógaórákra

2023. május 3.

Az egészségmegőrzésnek kórházunkban kiemelt szerepe van, így az éves szűrővizsgálatok mellett rendszeres mozgásra buzdítjuk pácienseinket. Május 16-tól hetente, keddenként 17 órakor, az egyedi adottságú tetőteraszunkon jógaórákat tartunk, amelyre szeretettel várjuk pácienseinket.

DrRose_joga_1.jpg

Az órákat a Yogasecrets, Magyarország egyik legismertebb jógastúdiójának tanárai tartják: https://yogasecrets.hu/

A jógaórák a Dr. Rose Magánkórház páciensei számára elérhetőek (Páciens – az az ügyfél, aki korábban igénybe vette a Dr. Rose Magánkórház bármilyen szolgáltatását).

A részvétel ingyenes, az regisztráció az órákra mindig az adott időpont előtt kb. egy héttel indul online időpontfoglaló felületünkön. A tetőteraszunk befogadóképessége korlátozott, így javasoljuk, hogy minél hamarabb biztosítsa részvételét!

Jelentkezés a következő linken lehetséges: https://medicall.cc/idopontfoglalas/drrose-yoga/doctors?specializationI…

Amennyiben a foglalási rendszer nem jelez szabad időpontot, akkor a helyek beteltek, vagy távolabbi időpont esetén még nem foglalható. 

Jóga hírlevelünkben rendszeresen tájékoztatjuk az egyes órákra való regisztráció megnyitásáról, illetve az órák tematikájáról. A feliratkozás jóga hírlevelünkre ezen a linken lehetséges: https://landing.mailerlite.com/webforms/landing/w4l2c0

A jóga órát a kórházunk tetőteraszán tartjuk, esős, rossz időben az óra elmarad. Az adott óra esetleges elhalasztásról a jelentkezőket legkésőbb a rendezvény előtt 2 órával e-mailben tájékoztatjuk.

Az órákon jógamatracot, valamint öltözési lehetőséget biztosítunk, de javasoljuk, hogy az órákra jógázásra alkalmas sportruházatban érkezzen. (Zuhanyozási lehetőséget nem áll módunkban biztosítani.)

Jógázzunk együtt az egészségesebb, aktívabb és boldogabb életért!

Szeptember 19-én jógaóráink a véget értek, köszönjük mindenkinek, aki velünk tartott! 

 

 

 

Kapcsolódó hírek

Együtt jógáztunk a Dr. Rose Magánkórház tetőteraszán

Véget ért az öt hónapon át tartó jógasorozatunk. A YogaSecrets Studioval közös óráinkon kapcsolatok, barátságok alakultak ki, közösséggé formálták jógázó csapatunkat. Bízunk benne, hogy a rendszeres jóga lehetőségével sikerült felhívnunk pácienseink és kollégáink figyelmét az egészséges életmód fontosságára.

Dr. Rose futóklub

A Dr. Rose Magánkórházban valljuk, hogy az egészségmegőrzés fontos eleme a testmozgás, így természetes, hogy kollégáinkat is biztatjuk a sportos életmódra. Futóklubunkat azzal a céllal alapítottunk, hogy egészséges életmódra buzdítsunk mindenkit: együtt mozogjunk és versenyeken is közösen induljunk, hiszen futni jó, csapatban futni pedig igazán különleges élmény.

ELLE Magazin: Szendvicsgeneráció – találd meg az egyensúlyt!

Szendvicsgenerációnak nevezik a 35-55 éves szülőket, akik a gyermekvállalás kitolódása miatt sokszor még kisgyermekeikről gondoskodnak, emellett pedig az idősödő, betegeskedő szüleik ellátása is rájuk hárul. Dr. Kopacz Erikával, a Dr. Rose Magánkórház pszichiáterével beszélgetett az ELLE Magazin munkatársa.