Jelentkezés a jógaórákra

2023. May 3.

Az egészségmegőrzésnek kórházunkban kiemelt szerepe van, így az éves szűrővizsgálatok mellett rendszeres mozgásra buzdítjuk pácienseinket. Május 16-tól hetente, keddenként 17 órakor, az egyedi adottságú tetőteraszunkon jógaórákat tartunk, amelyre szeretettel várjuk pácienseinket.

DrRose_joga_1.jpg

Az órákat a Yogasecrets, Magyarország egyik legismertebb jógastúdiójának tanárai tartják: https://yogasecrets.hu/

A jógaórák a Dr. Rose Magánkórház páciensei számára elérhetőek (Páciens – az az ügyfél, aki korábban igénybe vette a Dr. Rose Magánkórház bármilyen szolgáltatását).

A részvétel ingyenes, az regisztráció az órákra mindig az adott időpont előtt kb. egy héttel indul online időpontfoglaló felületünkön. A tetőteraszunk befogadóképessége korlátozott, így javasoljuk, hogy minél hamarabb biztosítsa részvételét!

Jelentkezés a következő linken lehetséges: https://medicall.cc/idopontfoglalas/drrose-yoga/doctors?specializationI…

Amennyiben a foglalási rendszer nem jelez szabad időpontot, akkor a helyek beteltek, vagy távolabbi időpont esetén még nem foglalható. 

Jóga hírlevelünkben rendszeresen tájékoztatjuk az egyes órákra való regisztráció megnyitásáról, illetve az órák tematikájáról. A feliratkozás jóga hírlevelünkre ezen a linken lehetséges: https://landing.mailerlite.com/webforms/landing/w4l2c0

A jóga órát a kórházunk tetőteraszán tartjuk, esős, rossz időben az óra elmarad. Az adott óra esetleges elhalasztásról a jelentkezőket legkésőbb a rendezvény előtt 2 órával e-mailben tájékoztatjuk.

Az órákon jógamatracot, valamint öltözési lehetőséget biztosítunk, de javasoljuk, hogy az órákra jógázásra alkalmas sportruházatban érkezzen. (Zuhanyozási lehetőséget nem áll módunkban biztosítani.)

Jógázzunk együtt az egészségesebb, aktívabb és boldogabb életért!

Szeptember 19-én jógaóráink a véget értek, köszönjük mindenkinek, aki velünk tartott!