Fogjunk Össze Alapítvány

2023. január 24.

Az egészségügyben dolgozók támogatása mindenkinek közös ügye. Ezért döntöttünk úgy, hogy a Dr. Rose Magánkórház segíti a Fogjunk Össze Alapítvány munkáját. Az Alapítványt Dr. Ficzere Andrea, az Uzsoki Utcai Kórház főigazgatója és a Magyar Kórházszövetség elnökhelyettese alapította. Az Alapítvány létrehozásának célja, hogy támogassa az egészségügyben dolgozókat különböző felajánlásokkal, kulturális és szakmai programokkal.

fogjukossze-ficzere-andrea

Az alapítvány eddigi működése elsősorban közvetlen segítségnyújtásra, valamint rekreációs és kulturális programok szervezésére irányult. A fogjunkössze.hu beszélgetéssorozatának, a Könyvekkel a mentális egészségért c. estéinek meghívott előadói voltak többek között: Boldizsár Ildikó, Grecsó Krisztián, Müller Péter, Orvos-Tóth Noémi, Szentesi Éva, Tóth Krisztina. A korábban elhangzott előadások és beszélgetések itt megtekinthetők: https://fogjunkossze.hu/videos

Eddigi tevékenységi körét bővítette ki az Alapítvány a weboldalán indított szakmai bloggal, amely szakértők bevonásával olyan hasznos témákkal foglalkozik, mint a betegségmegelőzés, az egészségtudatos magatartás és az egészségüggyel kapcsolatos innovációk. A későbbiekben a népszerűbb témákat – meghívott előadókkal – rendezvények formájában járják körül, de oktatási intézményekbe is szívesen mennek előadásokat tartani. Az Alapítvány céljairól és munkájáról a www.fogjunkossze.hu oldalon tudnak tájékozódni.

Támogassa Ön is a Fogjunk Össze Alapítvány munkáját!

Kapcsolódó hírek

Évzárás után

Dr. Papik Kornélt a Dr. Rose Magánkórház ügyvezető igazgatóját kérdezte a Weborvos Online Egészségügyi Magazin a kórház elmúlt évi teljesítményéről: „Az árbevétel ilyen mértékű növekedése, és egyben a nyereségesség javulása – amit teljes mértékben visszaforgatunk a fejlesztésekbe – alapján, egészségesnek lehet nevezni az üzleti fejlődésünket.”

Új snack a Dr. Rose Magánkórházban

Menedzserszűrésekre és hosszabb vizsgálatokra érkező pácienseinket az eddigi pogácsa helyett új, tápanyagokban gazdag snack várja az éhgyomri vizsgálatok után, illetve a vizsgálatok szüneteiben. Az új sós kekszek tartalmaznak olajos magvakat és zabot is, amelyek jótékony hatással vannak a szervezetre.

Videóüzenet az ápolók világnapján

Május 12. az Ápolók Nemzetközi Napja. Ápolókat ünneplünk, akik azért dolgoznak az egészségügyi intézményekben, hogy tudásukkal és szakértelmükkel segítsék a betegek gyógyulását, megkönnyítsék a nehéz pillanatokat. A Dr. Rose Magánkórház minden emeletén és minden helyiségében találkozhatunk velük miközben végzik a munkájukat, sokszor észrevétlenül a gyógyító csapatunk részeként, máskor pedig közvetlenül - betegágynál, műtőben, orvosi vizsgálatokat asszisztálva. Ők azok, akik hitet adnak a gyógyuláshoz egy-egy kedves kérdéssel, biztató szóval, mosollyal vagy érintéssel.