Fogjunk Össze Alapítvány

2023. January 24.

Az egészségügyben dolgozók támogatása mindenkinek közös ügye. Ezért döntöttünk úgy, hogy a Dr. Rose Magánkórház segíti a Fogjunk Össze Alapítvány munkáját. Az Alapítványt Dr. Ficzere Andrea, az Uzsoki Utcai Kórház főigazgatója és a Magyar Kórházszövetség elnökhelyettese alapította. Az Alapítvány létrehozásának célja, hogy támogassa az egészségügyben dolgozókat különböző felajánlásokkal, kulturális és szakmai programokkal.

fogjukossze-ficzere-andrea

Az alapítvány eddigi működése elsősorban közvetlen segítségnyújtásra, valamint rekreációs és kulturális programok szervezésére irányult. A fogjunkössze.hu beszélgetéssorozatának, a Könyvekkel a mentális egészségért c. estéinek meghívott előadói voltak többek között: Boldizsár Ildikó, Grecsó Krisztián, Müller Péter, Orvos-Tóth Noémi, Szentesi Éva, Tóth Krisztina. A korábban elhangzott előadások és beszélgetések itt megtekinthetők: https://fogjunkossze.hu/videos

Eddigi tevékenységi körét bővítette ki az Alapítvány a weboldalán indított szakmai bloggal, amely szakértők bevonásával olyan hasznos témákkal foglalkozik, mint a betegségmegelőzés, az egészségtudatos magatartás és az egészségüggyel kapcsolatos innovációk. A későbbiekben a népszerűbb témákat – meghívott előadókkal – rendezvények formájában járják körül, de oktatási intézményekbe is szívesen mennek előadásokat tartani. Az Alapítvány céljairól és munkájáról a www.fogjunkossze.hu oldalon tudnak tájékozódni.

Támogassa Ön is a Fogjunk Össze Alapítvány munkáját!