Erősödő brand: Dr. Rose Magánkórház

2021. október 1.

A Dr. Rose Magánkórház plasztikai sebészeti és orvos-esztétika ellátása 2010-től, önálló márkaként, Budapest Plasztikai Intézet néven működött. 2021 októberétől az Intézet nevében is megújul: a Dr. Rose Magánkórház Plasztikai sebészeti, illetve Orvos-esztétika részlegén várjuk a plasztikai műtétekre és orvos-esztétikai beavatkozásokra érkezőket. A név kötelez, hiszen kórházunk minden ellátásában a kiváló Rose minőség, a maximális biztonság, az állandó technológiai fejlesztések és a folyamatosan megújuló exkluzív környezet kialakítása a célunk.

200809 BAR PHO Dr. Rose28927.jpg

A Dr. Rose Magánkórházban valljuk, hogy a gyógyuláshoz a sikeres orvosi beavatkozások mellett szükséges, hogy a lélek megnyugodjon, feltöltődjön, ezért kiemelt törődéssel és személyre szabott gondoskodással, valamint megnyugtató környezettel várjuk szépülni és gyógyulni vágyó pácienseinket.

Kiváló plasztikai sebészekkel és a legmodernebb műtéti eljárásokkal várjuk plasztikai sebészeti részlegünkön. A mellet, arcot és a test különböző tájékait korrigáló plasztikai műtétek mellett férfi plasztikai műtéteket, hüvelyplasztikai beavatkozásokat és kombinált műtéteket is végzünk. A műtétek során a legkorszerűbb technológiákkal és implantátumokkal dolgozunk. A plasztikai beavatkozásokkal lehetőséget biztosítunk olyan változtatásokra, amelynek célja a test és lélek természetes harmóniájának megteremtése és megtartása. Az általunk végzett beavatkozások mindegyike igazodik az egyéni igényekhez és elvárásokhoz. A plasztikai műtétek nem csak a hölgyek kiváltságai, férfiak is egyre gyakrabban választják a plasztikai műtét által nyújtott végleges megoldásokat. A mell formázására a mellnagyobbítás, a mellfelvarrás vagy ezek kombinációja a megoldás, de lehetőség van korrekciós és rekonstrukciós műtétekre is, valamint mellkisebbítésre. Hasplasztika vagy zsírleszívás segíthet a hasi részen jelentkező súly- vagy bőrtöbblet megszüntetésére. A zsírleszívás segítségével a test más részei is karcsúsíthatók. Az arc területein a leggyakoribb az orr- és a fülplasztika, valamint lehetőség van a korral megereszkedett arcbőr látványos és végleges feszesítésére is. A szemhéjplasztika a kor vagy genetikai adottság miatt megereszkedett szemhéjakat korrigálja.

Orvos-esztétikai részlegünk egyénre szabott szolgáltatásai segítségével bőrét ismét fiatalossá, ránctalanná és simává teheti, mindezt tartósan és természetesen. Eljárásaink sikeresen lépnek fel a ráncok, a pigmentfoltok, az aknés hegek ellen is, lehetőséget nyújtva a bőr megereszkedésének megelőzésére, illetve késleltetik a plasztikai műtétek szükségességét.  A csúcstechnológiás gépekkel végzett HIFU (fókuszált ultrahang), frakcionált CO2 lézer vagy frakcionált mikrotűs RF kezelések segítségével a bőr megfiatalodik, rugalmassá, egyenletesebbé válik, visszanyeri tömörségét, feszességét. A kezelések eredményeként a kollagénrostok szintézisét is fokozzuk, így lassítva az öregedést.  Az azonnali látványos eredményt nyújtó hialuronsavas ajak- és ráncfeltöltést, szálbehúzást, valamint b.tox kezelést plasztikai sebészeink és bőrgyógyászaink végzik, csúcsminőségű anyagok felhasználásával. Magánkórházunkban kozmetikai arckezelések is elérhetőek: a speciális technikákkal bevitt hatóanyagok segítségével az arcbőr állapota azonnal javul, hidratáltabb, feszesebb, tisztább, élettelibb lesz. További esztétikai szolgáltatásaink: végleges lézeres szőrtelenítés, intim lézeres kezelés, b.tox izzadáskezelés.

Az új név bejelentése alkalmából különleges ajánlattal várjuk: a plasztikai műtétek most ünnepi árkedvezménnyel érhetőek el és egy tetszőlegesen választható arckezeléssel is megajándékozzuk. Válasszon exkluzív Esthederm és Hydra Touch arckezeléseink közül, mint például az arckontúr feszesítő Esthe-Lift, az anti-aging Hydra Touch Bio Lifting hatással vagy a hialuronsavas arcfeltöltő kezelés. 

Kapcsolódó hírek

Kötelező maszkviselés

Az Országos Tisztifőorvos tájékoztatása szerint az e​gészségügyi intézményekben a betegellátásra szolgáló (rendelők, kórtermek), és betegforgalom számára nyitva álló (várók, folyosók) helyiségekben kötelező a maszk viselése! Szükség esetén maszkot biztosítunk a hozzánk érkező pácienseink részére.

GHRAOUI csokoládé a Dr. Rose Magánkórházban

A Dr. Rose Magánkórházban felszolgált kávé mellé GHRAOUI étcsokoládét kínálunk Pácienseinknek. A 80% kakaótartalmú étcsokoládé válogatott dominikai kakaóbabból készül és segítségével – az ízélmény mellett – az étcsokoládé valamennyi jótékony hatását élvezhetik Pácienseink: jót tesz a szívnek és vérkeringésnek, ásványi anyagokban gazdag, serkenti az agyat és a közérzetre is pozitív hatással van.

Minimális ráfordítással 4-6 évvel tovább élhetünk

Negyven éves kor felett már tudatosan tervezni kell a hosszú és egészséges életért, de már apró változtatásokkal is javítható az életminőség. Sőt, a megfelelő táplálkozással és rendszeres mozgással akár 4-6 évvel növelhetők a várható életkilátások - hívták fel a figyelmet a Dr. Rose Magánkórház professzorai és főorvosai egy kerekasztal beszélgetés keretében.