Erősödő brand: Dr. Rose Magánkórház

2021. október 1.

A Dr. Rose Magánkórház plasztikai sebészeti és orvos-esztétika ellátása 2010-től, önálló márkaként, Budapest Plasztikai Intézet néven működött. 2021 októberétől az Intézet nevében is megújul: a Dr. Rose Magánkórház Plasztikai sebészeti, illetve Orvos-esztétika részlegén várjuk a plasztikai műtétekre és orvos-esztétikai beavatkozásokra érkezőket. A név kötelez, hiszen kórházunk minden ellátásában a kiváló Rose minőség, a maximális biztonság, az állandó technológiai fejlesztések és a folyamatosan megújuló exkluzív környezet kialakítása a célunk.

200809 BAR PHO Dr. Rose28927.jpg

A Dr. Rose Magánkórházban valljuk, hogy a gyógyuláshoz a sikeres orvosi beavatkozások mellett szükséges, hogy a lélek megnyugodjon, feltöltődjön, ezért kiemelt törődéssel és személyre szabott gondoskodással, valamint megnyugtató környezettel várjuk szépülni és gyógyulni vágyó pácienseinket.

Kiváló plasztikai sebészekkel és a legmodernebb műtéti eljárásokkal várjuk plasztikai sebészeti részlegünkön. A mellet, arcot és a test különböző tájékait korrigáló plasztikai műtétek mellett férfi plasztikai műtéteket, hüvelyplasztikai beavatkozásokat és kombinált műtéteket is végzünk. A műtétek során a legkorszerűbb technológiákkal és implantátumokkal dolgozunk. A plasztikai beavatkozásokkal lehetőséget biztosítunk olyan változtatásokra, amelynek célja a test és lélek természetes harmóniájának megteremtése és megtartása. Az általunk végzett beavatkozások mindegyike igazodik az egyéni igényekhez és elvárásokhoz. A plasztikai műtétek nem csak a hölgyek kiváltságai, férfiak is egyre gyakrabban választják a plasztikai műtét által nyújtott végleges megoldásokat. A mell formázására a mellnagyobbítás, a mellfelvarrás vagy ezek kombinációja a megoldás, de lehetőség van korrekciós és rekonstrukciós műtétekre is, valamint mellkisebbítésre. Hasplasztika vagy zsírleszívás segíthet a hasi részen jelentkező súly- vagy bőrtöbblet megszüntetésére. A zsírleszívás segítségével a test más részei is karcsúsíthatók. Az arc területein a leggyakoribb az orr- és a fülplasztika, valamint lehetőség van a korral megereszkedett arcbőr látványos és végleges feszesítésére is. A szemhéjplasztika a kor vagy genetikai adottság miatt megereszkedett szemhéjakat korrigálja.

Orvos-esztétikai részlegünk egyénre szabott szolgáltatásai segítségével bőrét ismét fiatalossá, ránctalanná és simává teheti, mindezt tartósan és természetesen. Eljárásaink sikeresen lépnek fel a ráncok, a pigmentfoltok, az aknés hegek ellen is, lehetőséget nyújtva a bőr megereszkedésének megelőzésére, illetve késleltetik a plasztikai műtétek szükségességét.  A csúcstechnológiás gépekkel végzett HIFU (fókuszált ultrahang), frakcionált CO2 lézer vagy frakcionált mikrotűs RF kezelések segítségével a bőr megfiatalodik, rugalmassá, egyenletesebbé válik, visszanyeri tömörségét, feszességét. A kezelések eredményeként a kollagénrostok szintézisét is fokozzuk, így lassítva az öregedést.  Az azonnali látványos eredményt nyújtó hialuronsavas ajak- és ráncfeltöltést, szálbehúzást, valamint b.tox kezelést plasztikai sebészeink és bőrgyógyászaink végzik, csúcsminőségű anyagok felhasználásával. Magánkórházunkban kozmetikai arckezelések is elérhetőek: a speciális technikákkal bevitt hatóanyagok segítségével az arcbőr állapota azonnal javul, hidratáltabb, feszesebb, tisztább, élettelibb lesz. További esztétikai szolgáltatásaink: végleges lézeres szőrtelenítés, intim lézeres kezelés, b.tox izzadáskezelés.

Az új név bejelentése alkalmából különleges ajánlattal várjuk: a plasztikai műtétek most ünnepi árkedvezménnyel érhetőek el és egy tetszőlegesen választható arckezeléssel is megajándékozzuk. Válasszon exkluzív Esthederm és Hydra Touch arckezeléseink közül, mint például az arckontúr feszesítő Esthe-Lift, az anti-aging Hydra Touch Bio Lifting hatással vagy a hialuronsavas arcfeltöltő kezelés. 

Kapcsólódó hírek

Letölthető röntgen és mammográfiás felvételek

A Dr. Rose Magánkórházban a legkorszerűbb digitális készülékeket használjuk a röntgen és mammográfiás vizsgálatokhoz. Az elkészült röntgen és mammográf felvételek pácienseink számára online is elérhetők. A galériához az egyedi linket és a hozzáférés módját e-mailben juttatjuk el pácienseinknek. A felvételek - akár mobiltelefonról is - letölthetők, későbbre elmenthetők, illetve kezelőorvosuk számára orvosi formátumban (DICOM) biztosítjuk a képi leletek megtekintését. A korábbi röntgenfelvételek nagy segítséget jelenthetnek a diagnosztizálásban és az optimális kezelési terv felállításában.

Onkoplasztika: egyedülálló a magánegészségügyben

Folyamatosan megújul, fejlődik a főváros legrégebbi magánkórháza, a Budapest belvárosában található Dr. Rose Magánkórház. Az évente csaknem 50 ezer pácienst ellátó klinikán nem rég zárult le egy több mint 600 millió forint értékű beruházás, amelynek során nemcsak a környezet vált még vonzóbbá, hanem számos, a nemzetközi egészségügyi ellátásban is egyedülálló korszerű berendezéssel egészült ki a már meglevő eszközpark.

Elsősorban a betegek érdekét kell nézni

Robbanásszerűen nő a magánellátó intézmények száma, senki nem látja, hol van ennek a mennyiségi gyarapodásnak a vége. Kétségtelen, hogy ezt a folyamatot elsősorban az állami ellátásból kiszoruló, egyre nagyobb kereslet generálja. De vajon van-e akkora fizetőképes kereslet, hogy az egyre dráguló valamennyi magánklinikát eltartsa? A jelenlegi egészségügyben mi a szerepe az állami-, és mi a magánellátásnak? Többek között ezekre a kérdésekre kerestük a választ Dr. Papik Kornéllal, a Dr. Rose Magánkórház ügyvezető igazgatójával.