Erősödő brand: Dr. Rose Magánkórház

2021. október 1.

A Dr. Rose Magánkórház plasztika sebészeti és orvos-esztétika ellátása 2010-től, önálló márkaként, Budapest Plasztikai Intézet néven működött. 2021 októberétől az Intézet nevében is megújul: a Dr. Rose Magánkórház Plasztika sebészeti, illetve Orvos-esztétika részlegén várjuk a plasztikai műtétekre és orvos-esztétikai beavatkozásokra érkezőket. A név kötelez, hiszen kórházunk minden ellátásában a kiváló Rose minőség, a maximális biztonság, az állandó technológiai fejlesztések és a folyamatosan megújuló exkluzív környezet kialakítása a célunk.

200809 BAR PHO Dr. Rose28927.jpg

A Dr. Rose Magánkórházban valljuk, hogy a gyógyuláshoz a sikeres orvosi beavatkozások mellett szükséges, hogy a lélek megnyugodjon, feltöltődjön, ezért kiemelt törődéssel és személyre szabott gondoskodással, valamint megnyugtató környezettel várjuk szépülni és gyógyulni vágyó pácienseinket.

Kiváló plasztikai sebészekkel és a legmodernebb műtéti eljárásokkal várjuk plasztikai sebészeti részlegünkön. A mellet, arcot és a test különböző tájékait korrigáló plasztikai műtétek mellett férfi plasztikai műtéteket, hüvelyplasztikai beavatkozásokat és kombinált műtéteket is végzünk. A műtétek során a legkorszerűbb technológiákkal és implantátumokkal dolgozunk. A plasztikai beavatkozásokkal lehetőséget biztosítunk olyan változtatásokra, amelynek célja a test és lélek természetes harmóniájának megteremtése és megtartása. Az általunk végzett beavatkozások mindegyike igazodik az egyéni igényekhez és elvárásokhoz. A plasztikai műtétek nem csak a hölgyek kiváltságai, férfiak is egyre gyakrabban választják a plasztikai műtét által nyújtott végleges megoldásokat. A mell formázására a mellnagyobbítás, a mellfelvarrás vagy ezek kombinációja a megoldás, de lehetőség van korrekciós és rekonstrukciós műtétekre is, valamint mellkisebbítésre. Hasplasztika vagy zsírleszívás segíthet a hasi részen jelentkező súly- vagy bőrtöbblet megszüntetésére. A zsírleszívás segítségével a test más részei is karcsúsíthatók. Az arc területein a leggyakoribb az orr- és a fülplasztika, valamint lehetőség van a korral megereszkedett arcbőr látványos és végleges feszesítésére is. A szemhéjplasztika a kor vagy genetikai adottság miatt megereszkedett szemhéjakat korrigálja.

Orvos-esztétikai részlegünk egyénre szabott szolgáltatásai segítségével bőrét ismét fiatalossá, ránctalanná és simává teheti, mindezt tartósan és természetesen. Eljárásaink sikeresen lépnek fel a ráncok, a pigmentfoltok, az aknés hegek ellen is, lehetőséget nyújtva a bőr megereszkedésének megelőzésére, illetve késleltetik a plasztikai műtétek szükségességét.  A csúcstechnológiás gépekkel végzett HIFU (fókuszált ultrahang), frakcionált CO2 lézer vagy frakcionált mikrotűs RF kezelések segítségével a bőr megfiatalodik, rugalmassá, egyenletesebbé válik, visszanyeri tömörségét, feszességét. A kezelések eredményeként a kollagénrostok szintézisét is fokozzuk, így lassítva az öregedést.  Az azonnali látványos eredményt nyújtó hialuronsavas ajak- és ráncfeltöltést, szálbehúzást, valamint b.tox kezelést plasztikai sebészeink és bőrgyógyászaink végzik, csúcsminőségű anyagok felhasználásával. Magánkórházunkban kozmetikai arckezelések is elérhetőek: a speciális technikákkal bevitt hatóanyagok segítségével az arcbőr állapota azonnal javul, hidratáltabb, feszesebb, tisztább, élettelibb lesz. További esztétikai szolgáltatásaink: végleges lézeres szőrtelenítés, intim lézeres kezelés, b.tox izzadáskezelés.

Az új név bejelentése alkalmából különleges ajánlattal várjuk: a plasztikai műtétek most ünnepi árkedvezménnyel érhetőek el és egy tetszőlegesen választható arckezeléssel is megajándékozzuk. Válasszon exkluzív Esthederm és Hydra Touch arckezeléseink közül, mint például az arckontúr feszesítő Esthe-Lift, az anti-aging Hydra Touch Bio Lifting hatással vagy a hialuronsavas arcfeltöltő kezelés. 

Kapcsólódó hírek

Lesújtó állapotban a magyarok egészségi állapota – Komoly problémákat okoz a túlsúly

Világszerte egyre nagyobb népegészségügyi problémát jelent az elhízás. Az Eurostat adataiból kiderül, 2019-ben az Európai Unió lakosságának fele küzdött túlsúllyal, Magyarországon pedig a helyzet ennél is rosszabb: a magyarok közel 60%-a számít elhízottnak a testtömeg-index alapján. Számtalan lehetőség áll azok előtt, akik fogyni szeretnének, ezek közül az egyik a gyomorballon terápia, amelyet Dr. Fuszek Péter, a Dr. Rose Magánkórház gasztroenterológusának elmondása szerint leginkább a 40 év körüliek vesznek igénybe.

Magyar orvosdinasztia – a három Hangody

Az orvostudomány gyakran családi örökség. Sok orvosnak vannak rokonai gyógyító szakmában, a szülőről gyermekre szálló elhivatottság nem ritka. Az azonban annál inkább, hogy apa és két fia nemcsak az orvosi pályán osztoznak, de a szakterületük is ugyanaz. A három Hangody doktorral, Professzor Dr. Hangody Lászlóval, Dr. Hangody László Rudolffal és Dr. Hangody György Márkkal arról beszélgettünk, milyen egy orvosfamíliában élni, együtt dolgozni, továbbá hová fejlődik az ortopéd szakma. Mert igen, mindhárman ortopéd-traumatológus szakorvosok a Dr. Rose Magánkórházban.

Állami várólista helyett a magánegészségügyet választják a magyarok

A koronavírus-járvány miatt elhalasztott beavatkozások miatt a műtéti várólisták jelentősen nőttek. Nem meglepő tehát, hogy a betegek egy része az állami ellátás helyett a magánegészségügyet választotta. A Dr. Rose Magánkórház idén januárban 100%-os növekedést tapasztalt az ortopédiai műtétek számát tekintve 2020. azonos időszakához képest, és a júniusi beavatkozások száma is több mint kétszer annyi volt, mint tavaly ilyenkor.