Biztonságban a Dr. Rose Magánkórházban

2021. április 8.

A Dr. Rose Magánkórházban a koronavírus járvány ideje alatt is teljes biztonságban várjuk pácienseinket. A zavartalan és biztonságos ellátás érdekében szigorítottunk a higiéniai protokolljainkon, többek között HyperLight fertőtlenítő robot segítségével gondoskodunk a műtők, a rendelők, a betegszobák és a várók baktériumok és vírus mentességéről, sterilitásáról. A Covid-19 vírus szűrésére a Magánkórház teljeskörű tesztelési lehetőséget biztosít a páciensek részére.

Dr Rose

A biztonságos ellátás a Dr. Rose Magánkórház legfontosabb célkitűzése a páciensek és kollégáink érdekében.

 • Rose Magánkórházban elérhető a COVID-19 kimutatására szolgáló teljes körű tesztelés. A szűrést a páciensek teljes biztonsága érdekében, teljesen elkülönített Szűrőközpontban végezzük, kizárólag előjegyzés alapján, bankkártyás fizetéssel.
 • A Dr. Rose Magánkórházban gondoskodunk dolgozóink koronavírus elleni oltáshoz jutásához, számunkra egyértelmű, hogy a jelenlegi járványos időszakban, az egészségügyi intézményekben a COVID-elleni védőoltás a leghatékonyabb megoldás mind a dolgozóink, mind a hozzánk forduló páciensek védelmében!
 • A Dr. Rose Magánkórházban csak időpontra érkező betegeket fogadunk.
 • Minden páciensünket arra kérünk, hogy lehetőleg kísérő nélkül, vagy maximum egy kísérővel érkezzen, hogy a kontaktusok számát minimalizálni tudjuk.
 • Az érkezők hőmérsékletét lázméréssel ellenőrizzük, a pácienseink koronavírussal kapcsolatos adategyeztető nyilatkozatot töltenek ki.
 • Érkezéskor kézfertőtlenítésre kérünk mindenkit. Pácienseinknek egyszerhasználatos gumikesztyűt biztosítunk a vizsgálatok idejére.
 • A maszk használata kötelező, szükség esetén maszkot biztosítunk a hozzánk érkezőknek.
 • Várakozó tereinkben biztosítjuk a szükséges távolságtartás feltételeit.
 • Meglévő higiéniai protokolljainkon szigorítottunk:
  • HyperLight P3 UVC fertőtlenítő robot segítségével gondoskodunk a műtők, a rendelők, a betegszobák és a várók baktériumok és vírus mentességéről, sterilitásáról
  • magánkórházunk területén több helyen elérhetőek a kézfertőtlenítő automaták.
 • Műtétek és egyes vizsgálatok előtt ingyenes PCR COVID-szűrést biztosítunk kórházunkban.
 • Pácienseink és kollégáink biztonsága érdekében menedzser szűrővizsgálataink egy díjmentes COVID-19 antigén gyorsteszttel kezdődnek. (Az ajánlat vállalati ügyfeleinkre is vonatkozik.)
 • Fekvőbeteg részlegünk pácienseinek látogatására korlátozásokat vezettünk be.

A koronavíruson átesett gyermekek és felnőttek részére COVID-19 utáni szűrővizsgálati csomagot alakítottunk ki. A szövődmények kizárására, korai felderítésére, és a koronavírus-fertőzés után a sportolás biztonságos megkezdése előtt ajánljuk COVID-19 utáni szűrővizsgálatainkat.

Várjuk Önt is teljes biztonságban kórházunkban, kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken.

Kapcsolódó hírek

Új szerepben paralimpiai bajnokunk

Illés Fanni paralimpiai-, világ- és Európa-bajnok úszó. Fanni 12 éves korában gerincferdülése miatt kezdett el úszni, az elmúlt 18 évét az élsport világában töltötte, idén azonban egy teljesen más feladatra készül, hiszen paralimpiai bajnokunk hamarosan édesanya lesz. A Dr. Rose Magánkórház büszke arra, hogy elkísérhetjük és támogathatjuk élete fontos szakaszán.

Az apró pötty, ami nagy bajt okozhat

Még mindig sokan nem gondolják, hogy egy panaszmentes anyajegy is okozhat komolyabb problémát, ezért is vált az egyik leggyakoribb rákos megbetegedéssé a bőrdaganat” – mondja Dr. Hatvani Zsófia, a Dr. Rose Magánkórház vezető bőrgyógyásza az ELLE magazin online oldalán.

Ismét Superbrands díjas a Dr. Rose Magánkórház

A Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága nyolcadik alkalommal ítélte oda a Superbrands díjat a Dr. Rose Magánkórház részére. A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban.