Dr. Kiss Jenő PH.D. CSC

Ortopédsebész, baleseti sebész, kézsebész

Dr. Kiss Jenő Budapesten a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végzett 1982-ben. Ezt követően 19 éven át az Ortopédiai Klinika munkatársa volt, ahol egy rendkívül széles körű klinikai és tudományos képzésre volt lehetősége. Az egyetemi munkakör lehetőséget adott két hosszabb és számos rövidebb külföldi ösztöndíjra valamint hazai és nemzetközi konferenciákon és tanfolyamokon való részvételre. Két évet dolgozott Oxfordban, egy évet Nottinghamben, 5 hetes tanulmányúton vett részt az Amerikai Egyesült Államokban, 2-2 hetes tanulmányúton volt Stockholman, Berlinben, Lipcsében, hogy csak a legjelentősebbeket emeljük ki. 2001-től az Észak-Közép-budai Centrum  Új Szent János Kórház és Rendelőintézet Ortopéd-Traumatológiai Osztályának kinevezett osztályvezető főorvosa és 2020-tól a Traumatológiai és Kézsebészeti Osztály megbízott osztályvezető főorvosa.

Széleskörű nemzetközi kapcsolatrendszerrel rendelkezik. Számos hazai és nemzetközi tudományos társaság tagja. Rendszeres meghívottja hazai és nemzetközi konferenciáknak. Rendszeresen tart külföldön bemutató műtéteket és előadásokat.

2011 - től közreműködőként vesz részt a Dr. Rose Magánkórház ortopédiai és traumatológiai járó és fekvőbetegellátásában.

Felsőfokon beszél angolul, alapfokon németül.

Szabadidejében szeret horgászni, motorozni és a munkájából adódó sok külföldi utazás mellett szereti felfedezni Magyarország különleges rejtett szépségeit.

Kiemelt szakterületei

  • Vállízület betegségei
  • Könyökízület betegségei
  • Kéz betegségei
  • Nagyízületi endoprotetika (váll, könyök, térd, csípő)
Dr. Kiss Jenő

Rendelési idő

Csütörtök
15.40 - 19.00

Beszélt nyelvek

  • Magyar,
  • Angol