Új snack a Dr. Rose Magánkórházban

2023. május 16.

Menedzserszűrésekre és hosszabb vizsgálatokra érkező pácienseinket az eddigi pogácsa helyett új, tápanyagokban gazdag snack várja az éhgyomri vizsgálatok után, illetve a vizsgálatok szüneteiben. Az új sós kekszek tartalmaznak olajos magvakat és zabot is, amelyek jótékony hatással vannak a szervezetre.

drrose_keksz.jpg

A kekszeket a magyar Tutti Biscotti gyártja, amely a hitelesség, a tudás és a tradíció hármas gondolata alapján gyárt édes és sós süteményeket. A tulajdonosok a Szamos családi cukrászdinasztia tagjai így termékeiket a hagyomány és az újítás egyszerre jellemzi. A kézzel készített termékekhez mérhető odafigyelés melletti gyártási folyamat a legmagasabb és legszigorúbb minőségi előírásoknak megfelelő környezetben zajlik magyarországi üzemükben.

Új kekszválogatásunk az alábbi ízű kekszeket tartalmazza:

·         Füstölt sajtos, füstölt paprikás keksz tökmaggal dúsítva

·         Szárított paradicsomos keksz provence-i fűszerekkel

·         Spenótos keksz blans mandulával dúsítva

·         Mézes-diós keksz szerecsendióval és kurkumával

Kapcsolódó hírek

Évzárás után

Dr. Papik Kornélt a Dr. Rose Magánkórház ügyvezető igazgatóját kérdezte a Weborvos Online Egészségügyi Magazin a kórház elmúlt évi teljesítményéről: „Az árbevétel ilyen mértékű növekedése, és egyben a nyereségesség javulása – amit teljes mértékben visszaforgatunk a fejlesztésekbe – alapján, egészségesnek lehet nevezni az üzleti fejlődésünket.”

Videóüzenet az ápolók világnapján

Május 12. az Ápolók Nemzetközi Napja. Ápolókat ünneplünk, akik azért dolgoznak az egészségügyi intézményekben, hogy tudásukkal és szakértelmükkel segítsék a betegek gyógyulását, megkönnyítsék a nehéz pillanatokat. A Dr. Rose Magánkórház minden emeletén és minden helyiségében találkozhatunk velük miközben végzik a munkájukat, sokszor észrevétlenül a gyógyító csapatunk részeként, máskor pedig közvetlenül - betegágynál, műtőben, orvosi vizsgálatokat asszisztálva. Ők azok, akik hitet adnak a gyógyuláshoz egy-egy kedves kérdéssel, biztató szóval, mosollyal vagy érintéssel.

Kézhigiénés világnap

Semmelweis Ignác felfedezése és tanításai a kézfertőtlenítés fontosságáról, napjainkban is éppúgy érvényesek, mint saját korában. Az elmúlt pár évben a koronavírus terjedése miatt kapott kiemelt figyelmet a kézhigiéné fontossága. A rendszeresen és jól végrehajtott kézmosás hatására mérhetően csökken a fertőző betegségek előfordulása. A megfelelő kézhigiénés szabályok betartása a hétköznapi életünkben és az egészségügyi ellátásban is az egészségmegőrzés alapja.