Új snack a Dr. Rose Magánkórházban

2023. május 16.

Menedzserszűrésekre és hosszabb vizsgálatokra érkező pácienseinket az eddigi pogácsa helyett új, tápanyagokban gazdag snack várja az éhgyomri vizsgálatok után, illetve a vizsgálatok szüneteiben. Az új sós kekszek tartalmaznak olajos magvakat és zabot is, amelyek jótékony hatással vannak a szervezetre.

drrose_keksz.jpg

A kekszeket a magyar Tutti Biscotti gyártja, amely a hitelesség, a tudás és a tradíció hármas gondolata alapján gyárt édes és sós süteményeket. A tulajdonosok a Szamos családi cukrászdinasztia tagjai, így termékeiket a hagyomány és az újítás egyszerre jellemzi. A kézzel készített termékekhez mérhető odafigyelés melletti gyártási folyamat a legmagasabb és legszigorúbb minőségi előírásoknak megfelelő környezetben zajlik magyarországi üzemükben.

Új kekszválogatásunk az alábbi ízű kekszeket tartalmazza:

·         Füstölt sajtos, füstölt paprikás keksz tökmaggal dúsítva

·         Szárított paradicsomos keksz provence-i fűszerekkel

·         Spenótos keksz blans mandulával dúsítva

·         Mézes-diós keksz szerecsendióval és kurkumával

Kapcsolódó hírek

Folyamatos cukormonitorozás intergált szenzorral (CGM)

A Dr. Rose Magánkórházban elérhető a folyamatos cukormonitorozó rendszer, amely két hétig folyamatosan méri és megjeleníti a cukorszinteket egy mobilalkalmazásban. Az újonnan kifejlesztett módszer segítségével az adatok folyamatosan követhetők, illetve megoszthatók az orvossal, így lehetővé téve a hatékony diabétesz-menedzsmentet.

Élsport után is tudatosan

A Dr. Rose Magánkórházban kiemelt figyelmet fordítunk a prevencióra, azaz a betegségek megelőzésére és korai felismerésére. Az egészséges életmód, a rendszeres mozgás és a szűrővizsgálatokon való részvétel a legjobb befektetés a hosszú, egészséges és aktív élethez. Baji Balázs olimpikon páciensünket éves szűrővizsgálatakor kérdeztük, hogy a versenysport után, most már családapaként hogyan tudja mindennapjaiba az egészéges életmódot beilleszteni. A világbajnoki bronzérmes és Európa-bajnoki ezüstérmes gátfutóval az élsport utáni élet kihívásairól is beszélgettünk.

Családi prevenciós nap

A Dr. Rose Magánkórházban kiemelt figyelmet fordítunk a prevencióra, azaz a betegségek megelőzésére és korai felismerésére. A rendszeres szűrővizsgálatoknak kiemelt szerepük van, hiszen az időben felismert betegségek nagyobb eséllyel gyógyíthatók, vagy rendszeres kezeléssel, kontrollvizsgálatokkal a szövődmények megelőzhetők. Május 10-én, pénteken családi programokkal vártuk a szűrővizsgálatokra érkezőket.