Mosoly Jótékonysági Art-Craft-Design aukció

2021. november 9.

Az elmúlt időszakban felértékelődtek az életterek. Felértékelődtek a környezetünkben a tárgyak, melyek emelnek minket, melyekre jól esik ránézni, melyeket jól esik használni, jól esik viselni. A Dr. Rose Magánkórház támogatja a Mosoly Alapítvány működését és a VI. Mosoly Jótékonysági Art-Craft-Design aukciót.

Art Craft design

Szeretettel meghívjuk a Mosoly Alapítvány VI. Art-Craft-Design Jótékonysági Online Aukciójára.

Időpont: 2021. november 19. (péntek), 19.30

Bővebb információ: www.mosolyalapitvany.hu

A több mint 20 éves múlttal rendelkező Mosoly Alapítvány működésének az alapja a személyesség. Ez határozza meg az alapítvány szakmai munkáját és az azt biztosító adománygyűjtést is. Az ország több városában hiánypótló mese- és művészetterápiás szolgáltatással támogatják azokat a gyerekeket és családjaikat, akiknek súlyos betegség vagy trauma következtében felborult a testi-lelki egyensúlyuk. E terápiás szolgáltatás lényegi eleme a személyesség, ami különösen felértékelődik, amikor a gyógyulás még elérhetetlennek tűnik, a szükséges kezelések sokszor fájdalmasak, ráadásul a barátok is elmaradnak látogatási időben, a szülők pedig tehetetlenek.

Az alapítvány kórházi terápiás foglalkozásai és a rehabilitációt segítő hosszú távú csoportjai évente mintegy 800 gyerek részvételével zajlanak. Az idei év magával hozta a lelki támogatás felértékelődését, az alapítvány munkatársai a járványhelyzet következtében új osztályokon indítottak programokat és megnövekedett a terápiás foglalkozásaik száma is.

A Dr. Rose Magánkórház 2017 óta támogatja a Mosoly Alapítvány működését, idén büszkén támogatjuk az VI. Mosoly Jótékonysági Art-Craft-Design aukciót is.

A november 19-i aukció, virtuális térben kerül megrendezésre, az aukció bevételéből a Mosoly Terápiák megvalósítását támogatják.

Reméljük, hogy minél többen kedvet kapnak a részvételhez és a licitáláshoz.

Kapcsólódó hírek

Ezért fontos a szív-érrendszeri betegségek szűrése

Hazánkban havonta mintegy négyezren veszítik életüket valamilyen szív- és érrendszeri betegséggel összefüggésben, az összhalálozások több mint fele szív- és érrendszeri betegségek miatt következik be. A szívinfarktus és stroke vezető halálokként szerepelnek, ugyanakkor ezek hátterében általában felderíthető, gyógyszerrel jól kezelhető belgyógyászati alapbetegségek állnak. A témával kapcsolatban – dr. Junger Éva kardiológussal és dr. Ilniczky Sándor neurológussal készült beszélgetés a Weborvos egészségügyi magazinban.

Ellátás egyénre szabva

"Nálunk alapvető jellemző a betegközpontú ellátás, és ez az együttműködés nem ér véget a hazabocsátással sem." Ezúttal Ludvig Irénnel, a Dr. Rose Magánkórház ápolási igazgatójával beszélgettünk arról, hogy mit jelent az egyénre szabott ellátás kórházunkban, hogyan és milyen körülmények között gyógyulnak pácienseink a műtétek után.

Minősített minőség: Superbrands díjas a Dr. Rose Magánkórház

A Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága hetedik alkalommal ítélte oda a Superbrands díjat a Dr. Rose Magánkórház részére. Számunkra fontos visszajelzés a Superbrands díj elnyerése hiszen az elmúlt években folyamatos fejlesztéseket hajtottunk végre kórházunkban, mindamellett, hogy a koronavírus-járvány okozta kihívásoknak is meg kellett felelnünk.