Ismét Superbrands díjas a Dr. Rose Magánkórház

2022. május 11.

A Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága nyolcadik alkalommal ítélte oda a Superbrands díjat a Dr. Rose Magánkórház részére. A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban.

Superbrands

A Superbrands díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően az összesen 41 tagú, független, marketingszakmai vezetőkből, vállalatvezetőkből illetve az ágazat elismert szakemberekből álló bizottság dönt minden évben. A bizottság tagjai  döntésükkel tanúsítják a Dr. Rose Magánkórház eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

Kapcsolódó hírek

Kötelező maszkviselés

Az Országos Tisztifőorvos tájékoztatása szerint az e​gészségügyi intézményekben a betegellátásra szolgáló (rendelők, kórtermek), és betegforgalom számára nyitva álló (várók, folyosók) helyiségekben kötelező a maszk viselése! Szükség esetén maszkot biztosítunk a hozzánk érkező pácienseink részére.