Egyedülálló kikötő nyílik Alsóörsön

2023. szeptember 27.

A Dr. Rose Magánkórház cégcsoportjához tartozó Ypsilon Yacht Club Alsóörsön, gyönyörű környezetben emeli új szintre a kikötői szolgáltatások színvonalát. A 2024 áprilisában átadásra kerülő kikötő 300 hajóhellyel várja a leendő klubtagokat és vendégeiket.

Ypsilon Yacht Klub

A magas műszaki minőségben kialakított öbölrendszernek köszönhetően a kikötő alkalmas a nagyobb 40 láb feletti hajók befogadására és külön helyet biztosít a katamarán valamint az elektromos hajók részére is.

Nagy pihenőpark, családi játszótér, sportlétesítmények, grillezési lehetőség várja majd a bérlőket továbbá zárt területen biztosítják a parkolási lehetőséget az összes hajótulajdonos számára. A parkoló és a kikötő között a közlekedést és a csomagszállítást golfkocsikkal és kézikocsikkal könnyítik meg, továbbá tervezik elektromos autó töltő telepítését is.

A kikötő nívós szolgáltatásainak keretében – a pihenni és kikapcsolódni vágyó hajótulajdonosok zavarása nélkül, egy erre elkülönített területen - teljeskörű hajószervízt nyújt az Ypsilon Yacht Club, továbbá már folytatja a tárgyalásokat egy minden igényt kielégítő étterem elindításáról is.

Az Ypsilon Yacht Clubban hajóhelyek bevezető áron leköthetők, idei szerződés esetén.

További információ:

https://drrose.hu/sites/default/files/media/document/2023/YpsilonYachtClub.pdf

A részletekről érdeklődjön Janák Enikő értékesítési vezetőnél a +36 30 593 54 64, vagy Dárdai Miklós kikötővezetőnél a +36 30 338 52 98 számon.

 

 

 

 

 

Kapcsolódó hírek

Állami vagy/és magánellátás

Fogjunk Össze az Egészségügyért Alapítvány „Állami vagy/és magánellátás?” című, november végi rendezvénye az állami és a magánegészségügy összefüggéseit járta körül. Miért és mikor választják a betegek a magánellátást az állami egészségügy helyett? Alternatíva vagy versenytárs a két ellátási lehetőség? Milyen kérdések és igények merülhetnek fel a betegek részéről? Ezeket a kérdéseket boncolgatták az esemény kerekasztal-beszélgetésén a résztvevők. A magánegészségügyi ellátás szempontjait Dr. Papik Kornél a Dr. Rose Magánkórház ügyvezető igazgatója képviselte.

MOSOLY ALAPÍTVÁNY - JÓTÉKONYSÁGI AUKCIÓ

A Mosoly Alapítvány hiánypótló pszichés támogatással egészíti ki a súlyosan és krónikusan beteg gyerekek gyógyulási folyamatát. Terápiás tevékenységüket folyamatos szakmai monitoring, szupervízió és képzések mellett végzik. A Mosoly szakképzett terapeutái Budapesten, Debrecenben és Pécsett gyermekonkológiai, őssejt-transzplantációs, endokrinológiai és diabétesz-, neurológiai, gyermekpszichiátriai osztályokon tartanak foglalkozásokat. Évente több mint 750 terápiás foglalkozást tartanak, a kórházi programok mellett kórházon kívüli terápiás csoportokkal és nyári mesetáborokkal segítik a gyerekeket a gyógyulásban. A Dr. Rose Magánkórház támogatja a Mosoly Alapítvány működését és a VIII. Mosoly Art-Craft-Design Jótékonysági aukciót.

TOP30 - Hosszú távra tervezünk

TOP30 legbefolyásosabb szereplő a magánegészségügyben című kiadvány újra közzétette azoknak a listáját, akik jelenleg a legnagyobb hatással bírnak a szektorra. A kiadvány szerkesztői és a szakmai zsűri egy 100 fős listát állított össze, amelyben piaci-, igazgatási pozíciójuk, hatásuk, specialitásuk, médiaszerepléseik alapján kaphattak helyet a legbefolyásosabb szakemberek. Dr. Papik Kornél a Dr. Rose Magánkórház ügyvezető igazgatója az idei évben is a TOP30-as lista tagja lett.