Az Év Honlapja 2021

2021. december 16.

Év honlapja különdíjat nyert a Dr. Rose Magánkórház weboldala Egészségügy kategóriában. Új weboldalunk létrehozásával az új külsőt frissített tartalom és még szélesebb körű információk egészítik ki. A megújulás eredményeként gyorsan és egyszerűen lehet tájékozódni szakrendeléseinkről, szolgáltatásainkról, orvosainkról, ajánlatainkról és árainkról.

azévhonlapja

Folyamatosan frissülő tartalmaink, aktuális híreink és egészséggel kapcsolatos blog cikkeink is könnyen elérhetőek. Új tartalmi fejlesztéseink - mint például a virtuális túra, a terhességi kalkulátor, a babaváró hétről hétre és az éves kártya összehasonlító - még jobban segítik látogatóinkat a tájékozódásban. A weboldal grafikai kialakítása teljes mértékben tükrözi a Dr. Rose Magánkórház magas szakmai színvonalát, egyediségét és exkluzív kialakítását. Köszönjük a közös munkát a fejlesztésben résztvevő Brainsum csapatának Kovács Péter vezetésével, a vizuális megjelenést Csapó Tamás webdesignernek és az angol fordítást Simon Hursthouse-nak!

Kapcsolódó hírek

Kötelező maszkviselés

Az Országos Tisztifőorvos tájékoztatása szerint az e​gészségügyi intézményekben a betegellátásra szolgáló (rendelők, kórtermek), és betegforgalom számára nyitva álló (várók, folyosók) helyiségekben kötelező a maszk viselése! Szükség esetén maszkot biztosítunk a hozzánk érkező pácienseink részére.