Az Év Honlapja 2021

2021. december 16.

Év honlapja különdíjat nyert a Dr. Rose Magánkórház weboldala Egészségügy kategóriában. Új weboldalunk létrehozásával az új külsőt frissített tartalom és még szélesebb körű információk egészítik ki. A megújulás eredményeként gyorsan és egyszerűen lehet tájékozódni szakrendeléseinkről, szolgáltatásainkról, orvosainkról, ajánlatainkról és árainkról.

azévhonlapja

Folyamatosan frissülő tartalmaink, aktuális híreink és egészséggel kapcsolatos blog cikkeink is könnyen elérhetőek. Új tartalmi fejlesztéseink - mint például a virtuális túra, a terhességi kalkulátor, a babaváró hétről hétre és az éves kártya összehasonlító - még jobban segítik látogatóinkat a tájékozódásban. A weboldal grafikai kialakítása teljes mértékben tükrözi a Dr. Rose Magánkórház magas szakmai színvonalát, egyediségét és exkluzív kialakítását. Köszönjük a közös munkát a fejlesztésben résztvevő Brainsum csapatának Kovács Péter vezetésével, a vizuális megjelenést Csapó Tamás webdesignernek és az angol fordítást Simon Hursthouse-nak!

Kapcsólódó hírek

Onkoplasztika: egyedülálló a magánegészségügyben

Folyamatosan megújul, fejlődik a főváros legrégebbi magánkórháza, a Budapest belvárosában található Dr. Rose Magánkórház. Az évente csaknem 50 ezer pácienst ellátó klinikán nem rég zárult le egy több mint 600 millió forint értékű beruházás, amelynek során nemcsak a környezet vált még vonzóbbá, hanem számos, a nemzetközi egészségügyi ellátásban is egyedülálló korszerű berendezéssel egészült ki a már meglevő eszközpark.

Elsősorban a betegek érdekét kell nézni

Robbanásszerűen nő a magánellátó intézmények száma, senki nem látja, hol van ennek a mennyiségi gyarapodásnak a vége. Kétségtelen, hogy ezt a folyamatot elsősorban az állami ellátásból kiszoruló, egyre nagyobb kereslet generálja. De vajon van-e akkora fizetőképes kereslet, hogy az egyre dráguló valamennyi magánklinikát eltartsa? A jelenlegi egészségügyben mi a szerepe az állami-, és mi a magánellátásnak? Többek között ezekre a kérdésekre kerestük a választ Dr. Papik Kornéllal, a Dr. Rose Magánkórház ügyvezető igazgatójával.

Mitől elégedett a magánbeteg?

A gyógyuláshoz a sikeres orvosi beavatkozások mellett szükséges, hogy a lélek megnyugodjon, feltöltődjön. Megnyugtató környezet, személyre szabott gondoskodás, biztonságos ellátás – azok a hozzáadott értékek, amik segítik a gyógyulásunkat. Mészáros Zsófiát, a Dr. Rose Magánkórház ügyfélkapcsolat-vezetőjét kérdeztük arról, hogy mitől válik kiemelkedővé egy magánegészségügyi szolgáltatás.