Az Év Honlapja 2021

2021. december 16.

Év honlapja különdíjat nyert a Dr. Rose Magánkórház weboldala Egészségügy kategóriában. Új weboldalunk létrehozásával az új külsőt frissített tartalom és még szélesebb körű információk egészítik ki. A megújulás eredményeként gyorsan és egyszerűen lehet tájékozódni szakrendeléseinkről, szolgáltatásainkról, orvosainkról, ajánlatainkról és árainkról.

azévhonlapja

Folyamatosan frissülő tartalmaink, aktuális híreink és egészséggel kapcsolatos blog cikkeink is könnyen elérhetőek. Új tartalmi fejlesztéseink - mint például a virtuális túra, a terhességi kalkulátor, a babaváró hétről hétre és az éves kártya összehasonlító - még jobban segítik látogatóinkat a tájékozódásban. A weboldal grafikai kialakítása teljes mértékben tükrözi a Dr. Rose Magánkórház magas szakmai színvonalát, egyediségét és exkluzív kialakítását. Köszönjük a közös munkát a fejlesztésben résztvevő Brainsum csapatának Kovács Péter vezetésével, a vizuális megjelenést Csapó Tamás webdesignernek és az angol fordítást Simon Hursthouse-nak!

Kapcsolódó hírek

GHRAOUI csokoládé a Dr. Rose Magánkórházban

A Dr. Rose Magánkórházban felszolgált kávé mellé GHRAOUI étcsokoládét kínálunk Pácienseinknek. A 80% kakaótartalmú étcsokoládé válogatott dominikai kakaóbabból készül és segítségével – az ízélmény mellett – az étcsokoládé valamennyi jótékony hatását élvezhetik Pácienseink: jót tesz a szívnek és vérkeringésnek, ásványi anyagokban gazdag, serkenti az agyat és a közérzetre is pozitív hatással van.

Minimális ráfordítással 4-6 évvel tovább élhetünk

Negyven éves kor felett már tudatosan tervezni kell a hosszú és egészséges életért, de már apró változtatásokkal is javítható az életminőség. Sőt, a megfelelő táplálkozással és rendszeres mozgással akár 4-6 évvel növelhetők a várható életkilátások - hívták fel a figyelmet a Dr. Rose Magánkórház professzorai és főorvosai egy kerekasztal beszélgetés keretében.

Akár 6 évvel tovább élhet, ha ezekre odafigyel

Negyven éves kor felett már tudatosan tervezni kell a hosszú és egészséges életért, de már apró változtatások is segítenek abban, hogy plusz éveket nyerjünk és életminőségünk javuljon. A Dr. Rose Magánkórház professzorai egy kerekasztal beszélgetés alkalmával elmondták, mikre kell odafigyelni, hogy akár 6 évvel tovább élhessünk.