Gyógyulás három szinten – ismerje meg Dr. Rose Magánkórházat!

2021. november 26.

A Dr. Rose Magánkórház Budapest belvárosában a Lánchíd lábánál található a Roosevelt Irodaházban. A kórházban 32 rendelő, 3 műtő, 19 betegszoba, 25 fekvőbetegágy és több mint 40 szakrendelés várja a pácienseket közel 3000 négyzetméteren. A kórház három emeleten helyezkedik el az épületben, ezeket szeretnénk most bemutatni.

Váró

V. emelet

Az V. emeleten kiszállva a liftből a bal oldalon található a recepció és pénztár, ahol ellátásszervező kollégáink segítenek az eligazodásban. Első alkalommal regisztrációs dokumentumok kitöltésére kérjük. Panorámás várónkból kilátás nyílik a Várra és Lánchídra. Ezen az emeleten zajlanak a plasztikai sebészeti és orvos-esztétikai konzultációk és beavatkozások, itt található a gyógytorna és itt zajlanak a bőrgyógyászati, illetve gasztorenterológiai rendelések. Ezen az emeleten van a professzionálisan felszerelt endoszkópos laborunk is.

A fekvőbeteg osztályunkra az emeleten külön bejárat vezet így a plasztikai konzultációra érkező páciensek semmit nem érzékelnek a háttérben folyó műtéti munkáról. A Dr. Rose Magánkórház három műtőjében széleskörű ortopédiai, sebészeti, nőgyógyászati és plasztikai műtéteket végzünk, várakozás nélkül, valamint külön szülészeti részlegünk is rendelkezésre áll.

VI. emelet

A Dr. Rose Magánkórház VI. emelete 2021-ben szinte teljes egészében megújult, új rendelők és várók kerültek kialakításra. A bejárattól balra található az új Duna váró, ahol dunai kilátással, kényelmes kanapékon lehet várakozni a soron következő vizsgálatra. Két privát váróhelység is pácienseink rendelkezésére áll, ahol nyugodtan dolgozhatnak vagy intézhetik telefonjaikat két vizsgálat között. Itt található a kardiológiai rendelőnk, ahol a Budai Várra kilátással végezzük a terheléses kardiológiai vizsgálatokat. Az emeleten összesen tizenkét rendelő, illetve több recepció és egy pénztár is várja az érkezőket.

A VI. emelet diagnosztikai részlegén pácienseink a laborvizsgálatok mellett ultrahang, mammográfiai illetve röntgen vizsgálatokon vehetnek részt. A mammográfiás vizsgálat a SIEMENS Healthtineers csúcskategóriás Mammomat Inspiration készülékével történik, amely 30%-kal kevesebb sugárdózis mellett biztosítja a kompromisszummentes képminőséget. A röntgenvizsgálatok a SIEMENS Healthtineers MultiX Impact csúcskategóriás készülékével történnek. A kiváló minőségű röntgenkép alkotás mellett a rendszer mesterséges intelligencia alapú szoftver segítségével minimalizálja a vizsgálat időtartamát és csökkenti a sugárdózist.

Gyermekpácienseinket is erre az emeletre várjuk a gyerekbarát rendelőnkbe, ahol az általános gyermekgyógyászati alapellátáson túl a legtöbb szakterületre kiterjedő, átfogó ellátást nyújtunk kifejezetten gyermekek részére.

Szülészeti részlegünket is a VI. emeleten találják. A kismamák kényelmét maximálisan szem előtt tartó szülőszoba mellett egy műtő és egy minden szükséges berendezéssel ellátott újszülöttellátó szoba is  található - a teljes biztonság érdekében. A családi apartman közvetlenül a szülőszoba mellett helyezkedik el, az apartmanban az édesanya, édesapa és az újszülött együtt, teljes kényelemben töltheti a születést követő első napokat. Igény esetén újszülött és gyermek szakápolók gondozzák az újszülöttet a csecsemőellátó szobában.

VIII. emelet

Minden emeletünkön ellátásszervező kollégáink segítenek és kísérik be a vizsgálatokra a pácienseinket. A VIII. emeleten végezzük az éves kártyával rendelkező vállalati partnereink ellátását és a foglalkozás-egészségügyi vizsgálatokat. Ezen az emeleten tizenkét rendelő található, köztük a minden szükséges diagnosztikai géppel felszerelt szemészet és fül-orr-gégészet, illetve az audiológia süketszobával.

Mi, a Dr. Rose Magánkórház munkatársai tudjuk, hogy a gyógyuláshoz a sikeres orvosi beavatkozások mellett szükséges, hogy a lélek megnyugodjon, feltöltődjön. Nálunk minden feltétel adott ehhez: legyen szó preventív szűrővizsgálatokról vagy bármilyen orvosi beavatkozásról, olyan kiemelt törődéssel és személyre szabott gondoskodással, valamint megnyugtató környezettel várjuk, ahol a lélek is gyógyul.

Ismerje meg a Dr. Rose Magánkórházat virtuális túránkon: https://360tour.hu/works/drrose/