Signature Facelift C vitaminos kezelés

A C-vitaminos enzimes peelinget a sápadt, fakó, érzékeny, kipirosodásra hajlamos, rozáceás bőrre fejlesztették ki, de kiválóan alkalmazható száraz, dehidratált, dohányos, heges vagy pattanásos, illetve egyenetlen felszínű bőrre is. A kezelésre a legideálisabb időszak a kora tavasz, illetve az év fényszegény hónapjai, mert a peeling után a bőr érzékenyebb lehet az UV-sugárzásra. A peelinget nők és férfiak egyaránt igénybe vehetik

Mikor indokolt az I Peel Signature Facelift C vitaminos kezelés?

A környezeti hatások okozta bőrhibák, a pattanások nyomai, a dohányzás nyomai, a tágabb pórusok, a bőr feszességének elvesztése, a rozácea mind öregebbnek mutatnak minket a valós korunknál.  Az I Peel Signature Facelift C vitaminos kezelés során alkalmazott C-vitamin, hidroxisavak és enzimek gyorsítják a sejtmegújulást, regenerálják és kisimítják, élettel telivé, ragyogóvá teszik a bőrt, emellett egyenletesebbé válik bőrfelszín. A kevesebb bőrhiba és a foltok elhalványulása évekkel fiatalabb megjelenést eredményez az arc, nyak, dekoltázs területein és kiváló a szőrbenövések kezelésére is.

Mi történik az első konzultáción?

Mint bármilyen beavatkozást, ezt az arckezelést is állapotfelméréssel egybekötött konzultáció előz meg. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy a kezelést végző szakember felmérje bőrének aktuális állapotát, hogy ez alapján, illetve az Ön igényei, elvárásai szerint személyre szabott javaslatot tegyen arra, melyik kezelés a legideálisabb az Ön számára, majd kezelési tervet készítsen.

Felkészülés a beavatkozásra

A plasztikai műtétek előkészületeivel szemben ebben az esetben a konzultáción elvégzett vizsgálatokat követően továbbiakra nincs szükség.

Mi történik a beavatkozás alatt?

A nagyjából 45 perces arckezelés során alkalmazott összes termék orvosi tisztaságú, parabénmentes és különleges őssejteket tartalmaz. Miután a papaya és ananász enzimet tartalmazó, magnéziummal, illetve hirtelen, erősen ható C-vitaminnal dúsított peelinggel eltávolítjuk a bőr elhalt hámrétegét, az antioxidáns és immunrendszer-erősítő hatóanyagok könnyedén bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe is. A tápláló C-vitamin és az őssejtek csökkentik a bőr kipirosodását, erősítik a rozáceára hajlamos arcbőrt. A kezelés semmilyen fájdalommal nem jár, az enzimtartalmú maszk felhelyezésekor tapasztalhat bizsergető, esetlegesen csípő érzést, mellékhatásokra nem kell számítani.

Milyen eredményeket várhat a beavatkozástól?

A kezelésnek köszönhetően csökken a kipirosodott bőr irritációja és a rozácea jelei, felgyorsul a bőrregeneráció, az arc üdévé és élettel telivé válik, a bőrfelszín egységesebb lesz, halványodnak az esetleges bőrhibák és pigmentfoltok. Már az első alkalom után tapasztalható, hogy a bőr azonnal egészségesebbé, ragyogóbbá válik, ám javasoljuk a kezelés ismétlését, ugyanis a kezeléssorozat végeztével még szembetűnőbb annak bőrfeszesítő, bőrmegújító hatása. Egy kezeléssorozat általában 3-6 alkalomból áll, kéthetes pihenő időszakokkal, a látványos eredmény pedig egyéni adottságoktól függően 6-18 hónapig tapasztalható.

Gyógyulás, utókezelés

Az I Peel Signature Facelift C vitaminos kezelés után nyugodtan végezheti szokásos teendőit. Az utókezelés fontos része, hogy minden nap alkalmazzon fényvédő készítményt, illetve már másnaptól egészen a következő kezelésig elengedhetetlen a bőrspecialistánk által ajánlott bőrápoló, regeneráló készítmények használata a kezeléssel elért eredmény fokozásához. A teljes kezeléssorozat ideje alatt és utána még 4-6 héten át óvakodjon a szoláriumozástól és a napozástól, kerülje az erős napsugárzást a mindennapokban