Probiotikus tisztító arckezelés

A Probiotikus tisztító arckezelés erősíti a bőrt, kisimítja és finomítja a bőr textúráját, segít kitisztítani a pórusokat és méregteleníteni a bőrt. Támogatja a bőr ellenállását a kiszáradással és az egyensúlyvesztéssel szemben. Minimalizálja a túlzott fénylést. A kezelés hatására a bőr puha, sima és egészséges lesz. Idősödő, zsíros, egyenetlen bőrtónusra és aknés, pattanásos bőrre egyaránt kiválóan alkalmazható. A kezelés során alkalmazott probiotikumos maszk támogatja a bőrön természetesen jelen lévő bőrflórát és visszaadja a bőr egyensúlyát. A maszk tartalmaz még ásványokban gazdag brazil zöld agyagot is, ami tisztítja és finomítja a bőr textúráját. Továbbá az antioxidánsokban dús acai, mangosztán, goji és gránátalma növények gondoskodnak a bőr táplálásáról.

Mikor indokolt a Probiotikus tisztító arckezelés?

A Probiotikus tisztító arckezelés támogatja a problémás, aknés bőr méregtelenítését: hatékonyan megtisztítja az eltömődött pórusokat, csökkenti a túlzott faggyútermelés okozta zsíros, fényes hatást. Kisimítja a bőrt és finomítja textúráját, korrigálja az egyenetlenségeket, segít a pattanások kezelésében, illetve fokozza a bőr ellenállását az ilyenkor jellemző kiszáradással és egyensúlyvesztéssel szemben.

Mi történik az első konzultáción?

Mint bármilyen kezelést, a Probiotikus tisztító arckezelést is állapotfelméréssel egybekötött konzultáció előz meg. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy a szakember felmérje a bőr aktuális állapotát. Majd ez alapján, illetve az ön igényei, elvárásai szerint személyre szabott javaslatot tesz arra, melyik kezelés a legideálisabb az ön számára és kezelési tervet készít.

Felkészülés a beavatkozásra

A plasztikai műtétek előkészületeivel szemben ebben az esetben a konzultáción elvégzett vizsgálatokat követően továbbiakra nincs szükség.

Mi történik a beavatkozás alatt?

Szakemberünk a nagyjából 50 perces kezelés összes fázisában parabénmentes bőrápoló készítményeket alkalmaz. Először megtisztítja a bőrt a sminktől, az esetleges szennyeződésektől. Majd a bőr aktuális állapotához illeszkedő peelinget választ, hogy gyengéden eltávolítsa az elhalt hámsejteket, felkészítve a bőrt a további kezelésre. Az arckezelés legfontosabb lépéseként probiotikus tisztító maszkot helyez fel az arcra, mely 10-20 perc alatt fejti ki hatását. A joghurt alapú detox maszk különlegessége, hogy hidratáló hatása mellett képes támogatni a bőr természetes flóráját, visszaadva a bőr egyensúlyát. Brazil zöld agyag tartalmánál fogva ásványi anyagokkal táplálja az arcot, finomítja a textúráját, miközben az aktív szén megtisztítja a pórusokat. A maszk továbbá igen gazdag antioxidánsokban: a benne lévő goji, acai, gránátalma és mangosztán fantasztikus vitamin- és ásványianyag-bombaként táplálja és óvja a bőrt a káros környezeti hatásokkal szemben. Amennyiben a bőr gyulladt, pattanásos, az arcmaszk szakszerű eltávolítása után a szakember a következő lépésben egy speciális Acne Lotionnal kezeli azt, majd a szemkörnyék ápolása következik. Befejezésként színezett fényvédőt visz fel a bőrre, mely nem csupán hidratálttá és egyenletes tónusúvá teszi a bőrt, de óvja az arcot a káros UVA és UVB sugaraktól is.

Milyen eredményeket várhat a beavatkozástól?

A kezelés azonnal megtisztítja, méregteleníti, mattítja a bőrt, tápláló hatóanyagai révén optimális hidratáltságot és egyensúlyt biztosít.  A bőr tisztább, egészségesebb érzetűvé, egyenletesebb tónusúvá válik, növekszik az ellenállása a káros környezeti hatásokkal szemben. A kezelés hatása már az első alkalom után kiemelkedő, javasoljuk azonban a kúraszerű alkalmazást bőrtónus javítása és a maximális tisztító hatás érdekében.

Gyógyulás, utókezelés

Az arckezelés után nincs szükség semmilyen további speciális kezelésre, de javasoljuk, hogy alkalmazza a szakemberünk által javasolt, személyre szabott bőrápolási rutint a tiszta és egészséges arcbőr megtartásáért.