Feszesítő, átalakító arckezelés

A Feszesítő, átalakító arckezelés erősíti a bőrt, javítja a bőr textúráját, fokozza feszességét és tónusát. Energizálja, élénkíti a fáradt bőrt és kisimítja a kisebb ráncokat. Támogatja a bőr ellenállását a stresszel szemben, mely az idősödés látható jeleit okozza. Elengedhetetlen eleme az érett, idősödő, fáradt, stresszes bőr kezelésének. A kezelés hatására a bőr puha, sima és egészséges lesz. Az arc azonnal kisimul, feltöltődik és a finom ráncok, vonalak, a fáradt bőr a múlté lesz.

Mikor indokolt a Feszesítő, átalakító arckezelés?

A Feszesítő, átalakító arckezelést azoknak ajánljuk, akik szeretnék azonnal hidratálttá, üdévé és ragyogóvá tenni az érett bőrt, csökkenteni a finom ráncokat, késleltetni az öregedési folyamatokat. A kezelés kiváló a kialvatlanság, a fáradtság jeleinek eltüntetésére is, hiszen energetizál, azonnal feltölti, egyensúlyba hozza a bőrt, javítja a tónusát. Hatóanyagai növelik a bőr ellenállását a stresszel szemben, így megóvják és egészségessé teszik az arcot, fiatalos megjelenést biztosítva

Mi történik az első konzultáción?

Mint bármilyen beavatkozást, a Feszesítő, átalakító arckezelést is állapotfelméréssel egybekötött konzultáció előz meg. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy a szakember felmérje bőre aktuális állapotát. Ez alapján, illetve az ön igényei, elvárásai szerint személyre szabott javaslatot tesz arra, melyik kezelés a legideálisabb az ön számára és kezelési tervet készít.

Felkészülés a beavatkozásra

A plasztikai műtétek előkészületeivel szemben ebben az esetben a konzultáción elvégzett vizsgálatokat követően továbbiakra nincs szükség.

Mi történik a beavatkozás alatt?

A bőr számára teljes átalakulást nyújtó 50 perces kezelés során – mely 5 lépésből áll -  szakemberünk kizárólag parabénmentes bőrápoló készítményeket alkalmaz. Első lépésében megtisztítja a bőrt a sminktől és az esetleges szennyeződésektől. Majd a bőr aktuális állapotához illeszkedő peelinget választ, hogy gyengéden eltávolítsa az elhalt hámsejteket, felkészítve a bőrt a kezelés további lépéseire. Ennek köszönhetően ugyanis bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe a kényeztető masszázs hidratáló és feszesítő, őssejtekben, antioxidánsokban gazdag növényi hatóanyagai. Az arckezelés legfontosabb lépéseként szakemberünk különleges maszkot helyez fel az arcra, mely 10-15 perc alatt fejti ki hatását. A benne található hegyibors és oxigént biztosító komplex revitalizálja a bőrt, javítja a textúráját, azonnali feszességet biztosít. A maszk a bőrben természetesen megtalálható hialuronsavat is tartalmaz, mely erős feszesítő, hidratáló hatású. Ezeket a folyamatokat támogatják továbbá a vulkanikus anyagok, hiszen eltávolítják a szennyeződéseket és méregtelenítik a bőrt, miközben a jojoba gyöngyök gyengéden hámlasztanak. Az arcmaszk szakszerű eltávolítása után a szakember egy speciális hatóanyag-komplex segítségével fokozza a bőr ragyogását, illetve feszesíti, simává varázsolja a szemkörnyéket is. Befejezésként színezett fényvédőt visz fel a bőrre, mely nem csupán ragyogóvá, egyenletes tónusúvá teszi a bőrt, de óvja az arcot a káros UVA és UVB sugaraktól is.

Milyen eredményeket várhat a beavatkozástól?

A kezelés szembetűnően revitalizálja a bőrt: azonnali hidratáltságot, feszességet, egészséges ragyogást biztosít. A szarkalábak kisimulnak, a bőr megtelik élettel, illetve növekszik az ellenállása a káros környezeti hatásokkal és a stresszel szemben. A bőr méregtelenítési folyamata révén a pórusok megtisztulnak, az apró ráncok csökkennek, a bőr textúrája javul, eltűnnek a fáradtság jelei. A kezelés hatása már az első alkalom után látványos, javasoljuk azonban a kúraszerű alkalmazást a maximális feszesítő, energetizáló hatás elérése érdekében.

Gyógyulás, utókezelés

Az arckezelés után nincs szükség semmilyen további speciális kezelésre, de javasoljuk, hogy alkalmazza a szakemberünk által javasolt, személyre szabott bőrápolási rutint a ragyogó, feszes, egészséges arcbőr megtartásáért.