Biomolekuláris lapmaszkos kezelés

A Biomolekuláris lapmaszkos luxus arckezelés igazi feltöltő kezelés, legyen szó bármilyen különleges alkalomról, a ragyogó hatás nem marad el. A hidratáló és öregedésgátló maszk növeli a hidratáltságot, halványítja az elszíneződéseket, csökkenti a kisebb ráncokat, fiatalít, ragyogást nyújt és regenerál. A professzionális kezelés egész évben biztonságosan elvégezhető.

Mikor indokolt a Biomolekuláris lapmaszkos arckezelés?

A Biomolekuláris lapmaszkos arckezelést azoknak ajánljuk, akik egy gyors, az arcbőrnek valódi feltöltődést és ragyogást biztosító bőrfiatalító, -regeneráló eljárást keresnek. A maszk előnye, hogy bármely évszakban, illetve minden bőrtípusra alkalmazható: a fáradt száraz bőrt azonnal revitalizálja, hidratálja és üdévé teszi, az idősödő bőr finom ráncait kisimítja, az egyenetlen, esetleg pigmentfoltos bőr tónusát javítja. Mivel a 3D maszk különleges tulajdonsága, hogy benntartja a nedvességet, a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe is bejutnak és hatékonyabban felszívódhatnak. A Biomolekuláris lapmaszkos arckezelés bármilyen kezelés kiegészítője lehet az erősebb hidratálás, ragyogás, öregedésgátlás céljára.

Mi történik az első konzultáción?

Mint bármilyen beavatkozást, a Biomolekuláris lapmaszkos arckezelést is állapotfelméréssel egybekötött konzultáció előz meg szakorvosunkkal. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy a szakember felmérje a bőr aktuális állapotát, hogy ez alapján, illetve az ön igényei, elvárásai szerint személyre szabott javaslatot tegyen arra, melyik kezelés a legideálisabb az ön számára, majd kezelési tervet készítsen. Ez az eljárás arra is kiváló, hogy kiegészítsen bármely egyéb arckezelést annak érdekében, hogy a bőr így még hidratáltabbá, ragyogóbbá és feszesebbé váljon.

Felkészülés a beavatkozásra

A plasztikai műtétek előkészületeivel szemben ebben az esetben a konzultáción elvégzett vizsgálatokat követően továbbiakra nincs szükség.

Mi történik a beavatkozás alatt?

A kezelés első lépése, hogy bőrspecialista szakemberünk eltávolítja az arcbőrről a sminket és az esetleges szennyeződéseket. Ezután következik az elhalt hámsejtek leradírozása, a pigmentfoltok halványítása speciális, úgynevezett ILUMA por segítségével. Ezek az első lépések előkészítik a bőrt az öregedésgátló hidrogél lapmaszk felvitelére, mely vörös alga, szentjánoskenyérfa, vulkáni víz, gyömbér gyökér kivonat, peptid- és antioxidáns-tartalmánál fogva azonnal feltölti, hidratálja és revitalizálja a bőrt. Annak érdekében, hogy a hatóanyagok megfelelően felszívódjanak, ezután Ön a maszkkal nagyjából 20-25 percig pihenhet, lazíthat. Eközben a maszk száradása – ellentétben sok egyéb arcmaszkkal,– nem okoz semmilyen kellemetlen vagy húzó érzést. A bőrspecialista a maszk hatóidejének lejártával szakszerűen eltávolítja azt, majd Vital C szérumot visz fel a bőrre. A szérum a benne lévő C-vitaminnak köszönhetően fokozza a maszk hatását, fiatalítja, ránctalanítja az arcbőrt. Végül 30 faktoros színezett arckrém gondoskodik az Ön bőrének további hidratáltságáról, illetve fényvédelméről a kezelést követően is.

Milyen eredményeket várhat a beavatkozástól?

Az eljárás előnye, hogy annak eredménye azonnal látható: gyorsan és látványosan ragyogóvá, élettel telivé, kisimulttá és hidratálttá varázsolja a bőrt. Egyszerre teszi lehetővé a fénykárosodott bőr regenerációját, az elszíneződések helyreállítását, illetve az apróbb mimikai ráncok kisimítását.  A kezelést kúraszerűen alkalmazva még látványosabb eredmény érhető el a bőr öregedésének megállításában.

Gyógyulás, utókezelés

A Biomolekuláris lapmaszkos kezelés semmilyen speciális utókezelést nem igényel, a kezelésről kilépve nyugodtan dolgozhat, végezheti szokásos teendőit