Dr. Oszlánszky György

Radiológus

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán végzett, majd a Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórház Radiológiai Osztályán és a Semmelweis Egyetem Radiológiai és Onkoterápiás Klinikán végezte a rezidensi, majd szakorvosjelölti képzést.
A Klinikán angol és német nyelven tartott orvostanhallgatók számára radiológiai gyakorlati órákat, mely mellett részt vett a radiológiai tumor válasz kvantitatív meghatározásához kapcsolódó tudományos tevékenységben.
Radiológia szakvizsgát követően a Bajcsy-Zsilinszki Kórház és Rendelőintézet, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Hetényi Géza Kórház és Rendelő Intézet CT- és MR laboratóriumában tett szert további tapasztalatra onkológiai, neurológiai  és sürgősségi CT- és MR- vizsgálatok terén. Egy évig a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház részére is végzett CT  és MR vizsgálatokat. Későbbiekben a Margit Medical Centerben, valamint a Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórházban végzett járóbeteg szakellátás keretén belül ultrahang vizsgálatokat.
Jelenleg a Semmelweis Egyetem Orvosi Képalkotó Klinika CT és MR laboratóriumában dolgozik, mely mellett a Swiss Clinic Prémium Egészségközpontban, valamint a Dr. Rose Magánkórházban végez ultrahang vizsgálatokat.

Angol és német nyelven beszél.

Szabad idejében szívesen ismerkedik a gasztronómia művészetével, időnként grafikákat készít.

Kiemelt szakterület

  • mellkasi, hasi és kismedencei onkoradiológia
  • neuroradiológia

 

Dr. Oszlánszky György

Consulting hours

Szerda
08.00 - 15.00
Csütörtök
08.00 - 15.00
Péntek
08.00 - 15.00

Spoken language

  • Angol