Az egészség a legfontosabb – ajándékozzon szeretteinek Dr. Rose ajándékutalványt!

A Dr. Rose Magánkórházban lehetőség van szolgáltatás-, vagy értékalapú ajándékutalvány vásárlására. A tökéletes karácsonyi ajándékhoz válasszon éves kártyáink, menedzserszűréseink, illetve plasztikai és esztétikai szolgáltatásaink közül vagy kérje 50.000 és 100.000 Ft-os utalványainkat, ami tetszőlegesen felhasználható bármelyik szolgáltatásunkra.

Az igazi meglepetésért az utalványokat egyedileg, személyre szólóan - akár egyedi üzenettel - készítjük el.

Ajándékutalvány

Éves kártya csomagok

Gondoskodjon hozzátartozói egész éves biztonságáról - teljes körű, prémium színvonalú egészségügyi ellátást biztosítunk a preventív szűrővizsgálatoktól a tünetek kivizsgálásán át a megbetegedések kezeléséig. Éves kártyáink tartalmaznak egy átfogó, egy helyszínen, egy időpontban elvégzett menedzserszűrést is.

Ezüst kártya: részletek ITT

Arany kártya: részletek ITT

VIP kártya: részletek ITT

Kártyás csomagjaink összehasonlítását ITT találja.

Menedzserszűrések

A Dr. Rose Magánkórházban kiemelt figyelmet fordítunk a prevencióra, azaz a betegségek megelőzésére és korai felismerésére. A rendszeres szűrővizsgálatnak kiemelt szerepe van, hiszen az időben felismert betegségek nagyobb eséllyel gyógyíthatók, vagy rendszeres kezeléssel, kontrollvizsgálatokkal a szövődmények megelőzhetők. A teljes körű kivizsgálást tartalmazó menedzserszűréseinket személyre szabottan alakítjuk ki és szervezzük meg.  

Standard menedzserszűrés: részletek ITT

Komplex menedzserszűrés: részletek ITT

Superior menedzserszűrés: részletek ITT

Menedzserszűréseink összehasonlítását ITT találja. 

Orvos-esztétika és plasztikai sebészet

Ajándékozzon megújulást a Dr. Rose Magánkórház orvos-esztétikai szolgáltatásainak és kezeléseinek palettájáról. Egyénre szabott orvos-esztétikai szolgáltatásaink segítségével a bőr ismét fiatalossá, ránctalanná és simává tehető, mindezt tartósan és természetesen. A legmodernebb gépi kezelésekkel, arcfiatalító eljárásokkal, arckezelésekkel, valamint hialuransavas feltöltésekkel és b.tox kezeléssel várjuk pácienseinket. További részletek ITT

Kiváló plasztikai sebészekkel és a legmodernebb műtéti eljárásokkal várjuk pácienseinket plasztikai részlegünkön. A plasztikai beavatkozásokkal lehetőséget biztosítunk olyan változtatásokra, amelynek célja a test és lélek természetes harmóniájának megteremtése és megtartása. Az általunk végzett beavatkozások mindegyike igazodik az egyéni igényekhez és elvárásokhoz. A plasztikai műtétek nem csak a hölgyek kiváltságai, férfiak is egyre gyakrabban választják a plasztikai műtét által nyújtott végleges megoldásokat. További részletek ITT

 

További információért és megrendelésért hívja Call Centerünket a + 36 1 377 67 37 számon!