Minősített minőség: Superbrands díjas a Dr. Rose Magánkórház

2021. November 26.

A Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága hetedik alkalommal ítélte oda a Superbrands díjat a Dr. Rose Magánkórház részére. Számunkra fontos visszajelzés a Superbrands díj elnyerése hiszen az elmúlt években folyamatos fejlesztéseket hajtottunk végre kórházunkban, mindamellett, hogy a koronavírus-járvány okozta kihívásoknak is meg kellett felelnünk.

Superbrands

A Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága hetedik alkalommal ítélte oda a Superbrands díjat a Dr. Rose Magánkórház részére. A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. A díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően az összesen 41 tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt a minden évben.

A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a Dr. Rose Magánkórház eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

Évente csaknem 50 ezer páciens gyógyul Dr. Rose Magánkórházban

Számunkra fontos visszajelzés a Superbrands díj elnyerése hiszen az elmúlt években folyamatos fejlesztéseket hajtottunk végre kórházunkban mindamellett, hogy a koronavírus- járvány okozta kihívásoknak is meg kellett felelnünk. A magánegészségügy iránti növekvő érdeklődéssel párhuzamosan jelentős beruházásokat valósítottunk meg: több területen összesen 600 millió forintos fejlesztés zárult le az elmúlt időszakban.

A megújulásunk része a márkaépítés is. A magánkórházhoz tartozó Budapest Plasztikai Intézet márka átalakult, és október elejétől integrálódott a Dr. Rose Magánkórházba. Új weboldalunk létrehozásával az új külsőt frissített tartalom és még szélesebb körű információk egészítik ki.