A GHRAOUI több mint két évszádaza elkötelezett híve a minőségnek, kivételes szakértelemmel rendelkezik a kiváló kézműves csokoládé és cukrászati termékek készítésében. A GHRAOUI család története egészen 1805-ig vezethető vissza, míg a luxuscsokoládéké 1931-ig, amelyet egy franciaországi látogatás indított útjára. Sadek Ghraoui úgy döntött, hogy megismerteti a minőségi csokoládét a közel-keleti fogyasztókkal, habár kezdetben a csokoládé önmagában nem volt elég csábító a hagyományos arab édességekhez szokott emberek számára. A kézműves csokoládé új csemege és kulináris felfedezés volt. Így minden csokoládédobozba ezüst ollót vagy egy arany levélbontó kést tettek, hogy az embereket az újdonság megvásárlására csábítsák. A siker nem maradt el, amelyet az koronázott meg igazán, hogy II. Erzsébet királynő londoni udvarába is beszállítottak. 2017-ben új fejezet indult a neves Csokoládéház életében, Budapesten kapott újra szárnyakra Bassam Ghraoui üzletember vezetésével.
GHRAOUI csokoládé a Dr. Rose Magánkórházban
A Dr. Rose Magánkórházban felszolgált kávé mellé GHRAOUI étcsokoládét kínálunk Pácienseinknek. A 80% kakaótartalmú étcsokoládé válogatott dominikai kakaóbabból készül és segítségével – az ízélmény mellett – az étcsokoládé valamennyi jótékony hatását élvezhetik Pácienseink: jót tesz a szívnek és vérkeringésnek, ásványi anyagokban gazdag, serkenti az agyat és a közérzetre is pozitív hatással van.