Kocsis-Barna Andrea

Esztétikai szakasszisztens és kozmetikus

Ápolóként a fül-orr-gégészeti és az angiológiai osztályon szerzett tapasztalatot a budapesti Szent István Kórházban. 1999-től 10 évet Spanyolországban töltött, ahol a Hospiten Lanzarote (Kanári-szigetek) kórházban adminisztratív asszisztensként is dolgozott. 2012-től a Dr. Rose Magánkórház és Budapest Plasztikai Intézet munkatársa.  Szakmai munkáját a kórház fekvő részlegén kezdte, szakápolói munkakörben. Ortopédiai, sebészeti, nőgyógyászati, plasztikai sebészeti műtétek után a páciensek ellátását végezte.

2017-ben az esztétikai részleg nyitását követően feladatai bővültek esztétikai konzultációkkal, kezelésekkel: lézeres szőrtelenítés, különböző típusú nem gépi és gépi esztétikai arckezelések. 2017-ben az esztétikai részleg nővéri feladatainak összefogására, vezetésére kérték fel. Részt vett az esztétikai beavatkozásokhoz szükséges szépségápolási termékek értékesítésében is. Endokrinológiai, nőgyógyászati, urológiai és bőrgyógyászati szakrendeléseken orvos asszisztens feladatokat végez. Kozmetikus végzettséget 2022-ben szerzett.

Kitartó, segítőkész és sikerorientált kollégaként, minden helyzetben lehet rá számítani.  A páciensekkel történő kommunikációjában problémamegoldó, asszertív kommunikáció jellemzi.​

Kocsis-Barna Andrea

Consulting hours

Spoken language

  • Spanyol