+36 1 377 6737 Online időpont foglalás

„Plasztikai sebészként mindig arra törekszem, hogy megtaláljam pácienseimben a szépséget, kiemeljem és megmutassam azt, míg az előnytelen, kevésbé szeretett külső vonásokat elrejtsem. Ehhez elengedhetetlen, hogy a legjobb implantátumokkal, feltöltő anyagokkal, korszerű műtéti technikával, szakképzett asszisztenciával dolgozzak. Munkánk sikerességét, pácienseink megelégedettsége igazolja.”

Dr. Gacs János köszöntője
Dr. Gacs János a plasztikai műtétek specialistája

Esztétikai beavatkozások

Esztétikai beavatkozások

A fiatalos, természetes hatás elérése nem feltétlen igényel műtéti beavatkozást. Az apró ráncok megszüntetésére alkalmas eljárások, az ajakfeltöltés, a hegkorrekció eredménye azonnal látszódik. Szakképzett orvosaink és az általunk használt minőségi töltőanyagok jelentik a biztosítékot pácienseink megelégedettségére.

Tovább

Plasztikai műtétek

Plasztikai műtét

Intézményünkben a leggyakoribb plasztikai műtétek (mellplasztika, hasplasztika, orrkorrekció, zsírleszívás…stb.) mellett férfi plasztikai műtéteket, hüvelyplasztikai beavatkozásokat, kombinált műtéteket is végzünk.

Tovább

Diagnosztika

Diagnosztika

Minden műtét előtt teljes körű kivizsgálásra kerül sor, hogy minimalizáljuk a műtéti szövődmények előfordulását. Fontosnak tartjuk a prevenciós szűrővizsgálatokat, így pácienseink számára évente javasoljuk a mell ultrahang vagy a mamográfia elvégzését. A kor igényeinek megfelelő, magas minőséget képviselő diagnosztikai eszközparkunk a kivizsgálási időt a lehető legrövidebbre csökkenti.

Tovább