O2 lift kezelés

Az O2 Lift bőrfiatalító, bőrmegújító módszert azoknak ajánljuk, akik azonnali eredményt nyújtó luxus arckezelésre vágynak. Gyors, mégis kíméletes, minden bőrtípus számára alkalmazható hámlasztó eljárás, mely a bőr mélyebb rétegeiben is kifejti hatását: méregtelenít, feltölt, revitalizál és azonnal energetizálja a bőrt.

Mikor indokolt az O2 Lift kezelés?

Az O2 Lift kezelés maximalizálja a sejtekhez eljutható oxigén mennyiségét, ezáltal pedig azonnali ragyogást biztosít. A kezelés egész évben biztonságosan elvégezhető. Alkalmazható akkor, ha gyorsan szeretnénk üdévé, ragyogóvá varázsolni az arcot, eltüntetni a kialvatlanság nyomait, esetleg egy fontos eseményen veszünk részt, amelyen tündökölni szeretnénk. A fakó, sápadt bőrt kiválóan élénkíti, a problémás, aknés bőrt hatékonyan kezeli, miközben megtiszttja az eltömődött pórusokat és lassítja az öregedési folyamatokat.

Mi történik az első konzultáción?

Ahogy bármilyen beavatkozást, ezt a kezelést is konzultáció előz meg szakorvosunkkal. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy a szakember felmérje a bőr aktuális állapotát. Az utóbbi, illetve az ön igényei, elvárásai alapján személyre szabott javaslatot tesz arra, melyik kezelés a legideálisabb az ön számára, majd kezelési tervet készít.

Felkészülés a beavatkozásra

A plasztikai műtétek előkészületeivel szemben ebben az esetben a konzultáción elvégzett vizsgálatokat követően továbbiakra nincs szükség.

Mi történik a beavatkozás alatt?

Az O2 Lift kezelés 5 lépésből áll. A bőrspecialista először eltávolítja az arcbőrről a sminket, az esetleges szennyeződéseket, majd felhelyez egy peelinget, mely nagy koncentrációban tartalmaz gyümölcsenzimeket. Ez gyengéden, mégis hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket, előkészítve a bőrt a hatóanyagok befogadására, hatására azok ugyanis a bőr mélyebb rétegeibe is eljutnak. Ezután a szakember egy oxigénes arcmaszkot helyez fel, mely ragyogóvá és üdévé teszi az arcot. Végül egy szérumot visz be a bőrbe, mely fiatalító növényi őssejteket tartalmaz, ezáltal hatékonyan harcol a bőröregedésért is felelős szabadgyökök ellen. Legutolsó lépésként elengedhetetlen a kezelt bőrfelület megóvása a káros UV-sugarak ellen speciális színezett fényvédőkrém felvitelével. A specialistánk által használt krémek az eljárás során parabénmentesek. A kezelés nem fájdalmas, semmilyen mellékhatással nem jár, legfeljebb bizsergő, enyhén csípő érzést tapasztalhat a maszk felhelyezésekor.

Milyen eredményeket várhat a beavatkozástól?

Ennek az arcfiatalító kezelésnek azonnal látható az eredménye, már a kezelésről kilépve ragyogó, friss, üde, hidratált és feszes lesz az arcbőr – ezért megfelelő választás abban az esetben is, ha egy különleges eseményre szeretne felkészülni akár az utolsó pillanatban. A kezelés revitalizálja és méregteleníti az arc finom bőrfelületét, megtisztítja a pórusokat, általa az eljárást követően is felgyorsul a bőrsejtek megújulása, emellett gyulladásgátló hatása is érvényesül. Az apróbb ráncok azonnal elhalványulnak, továbbá a bőr hatóanyag-felszívó képessége is nő, tehát a mélyebb rétegekbe is bejutnak az ápoló, tápláló hatóanyagok. Az O2 Lift arcfiatalítás már egyszeri alkalommal is látványos eredménnyel jár, azonban kúraszerűen alkalmazva tartós, kiemelkedő változás érhető el

Gyógyulás, utókezelés

A beavatkozás után még legalább egy hétig elengedhetetlen bizonyos bőrápoló, regeneráló készítmények használata a kezeléssel elért eredmény fokozásához. Különösen fontos, hogy mindennap fényvédő készítményt vigyen fel a kezelt bőrfelületre, illetve alkalmazza a bőrspecialistánk által ajánlott növényi őssejteket tartalmazó bőrápoló készítményeket. Ezek segítenek korrigálni a bőrhibákat, óvják és megfelelően táplálják az arcbőrt a kezelést követően is.