Mavex Forever Ganoderma arckezelés

A Mavex Forever Ganoderma professzionális arckezelés ganoderma (pecsétviaszgomba) kivonatot tartalmaz, melyet évezredek óta a hosszú élet és fiatalság forrásának tartanak, a keleti medicina pedig idestova 4000 éve alkalmazza különleges gyógyhatása miatt. Számos laboratóriumi vizsgálat igazolta, hogy a ganoderma hatékonyan lassítja a bőröregedést! 

Mikor indokolt a Mavex Forever Ganoderma arckezelés?

Az eljárást azoknak ajánljuk, akik szeretnék fiatalosabbá, sugárzóbbá, ragyogóbbá tenni a bőrüket a mindennapokban, vagy egy fontos esemény előtt. Minden bőrtípus kezelésére alkalmas módszer, kifejezetten hatékony azonban az érett bőr apróbb ráncainak csökkentésére, emellett a fáradt, élettelen bőr tónusának javítására is kiváló: azonnal revitalizálja, frissíti és hidratálja a kialvatlan bőrt, kitisztítja a pórusokat. Azok is szívesen választják ezt a kezelést, akik számára elsődleges szempont, hogy az eljárás során alkalmazott készítmények természetes összetevőket tartalmazzanak: a Forever termékek parabénmentesek, hatóanyagaik növényi eredetűek, úgynevezett újgenerációs fitokozmetikai komplexek.

Mi történik az első konzultáción?

Mint bármilyen beavatkozást, a Mavex Forever Ganoderma arckezelést is állapotfelméréssel egybekötött konzultáció előz meg szakértőnkkel. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy a szakember felmérje a bőr aktuális állapotát. Az eredmények alapján - illetve az ön igényei, elvárásai szerint -, személyre szabott javaslatot tesz arra, melyik kezelés a legideálisabb az ön számára, és kezelési tervet készít.

Felkészülés a beavatkozásra

A plasztikai műtétek előkészületeivel szemben ebben az esetben a konzultáción elvégzett vizsgálatokat követően továbbiakra nincs szükség.

Mi történik a beavatkozás alatt?

A nagyjából 60 perces eljárás 5 lépésből áll. Elsőként a kezelést végző szakember kellemes illatú, ganoderma, valamint moringa olifer kivonatot és jojobaolajat tartalmazó arctejjel távolítja el az arcbőrről a szennyeződéseket. A készítmény növényi hatóanyagai egyszerre tonizálják, hidratálják, és feszesítik a bőrt, óvnak a városi szmog kedvezőtlen hatásaitól, illetve felkészítik az arcot a kezelés következő lépéseire. Ezután hétféle, gyümölcsökből és egyéb növényekből nyert savat tartalmazó, úgynevezett AHA- és BHA hidroxi-savas peeling gondoskodik arról, hogy alaposan megtisztuljanak a pórusok, és a bőr képes legyen a következőkben nagy dózisban felvitt, intenzív hatóanyagok befogadására. A peeling a sejtmegújulást is segíti, hatóanyagai ugyanis serkentik a bőr feszességéért és fiatalosságért felelős kollagén- és elasztinrostok termelődését. Az eljárás során már ennél a lépésnél látszik, hogy az arcbőr mennyivel ragyogóbb és hidratáltabb, mint a kezelés kezdetekor. A harmadik lépésként felvitt tiszta hialuronsavat és ganoderma- kivonatot tartalmazó lifting szérum a peeling után maximálisan kifejtheti hatását: egyszerre teszi feszessé a bőrt és tölti fel az apróbb ráncokat. Ez az értékes elixír amellett, hogy erős öregedésgátló hatóanyagokat tartalmaz, óvja az érzékeny, kipirosodásra, rozáceára hajlamos bőrt. A kezelés negyedik lépése a barna algát és ganodermát tartalmazó, ásványi anyagokban gazdag maszk felvitele, mely hidratál, nyugtat, javítja a bőr tónusát, stimulálja a kollagén termelését. Mivel filmréteget képez a bőrön, a nagyjából 15-20 perces hatóidő alatt a maszk értékes bőrfeszesítő, bőrmegújító összetevői a bőr mélyebb rétegeibe is eljutnak. A kezelés utolsó lépése egy intenzív krém felvitele, mely 24 órán át hidratál, illetve visszaadja a bőr rugalmasságát, frissességét.

Milyen eredményeket várhat a beavatkozástól?

Ez a kezelés azonnal megújítja a sejteket, megtisztítja a pórusokat, a kollagén- és elasztintermelés stimulálásnak köszönhetően feszessé és rugalmassá teszi a bőrt, antioxidáns hatásánál fogva hatékonyan harcol a bőröregedés ellen. A finom ráncok elsimulnak, a bőr látványosan feszesebbé és hidratáltabbá válik, a fakó, élettelen, fáradt arc ragyogóbb és simább lesz. Már egyetlen kezelés látványos eredményt nyújt, azonban tartós változást kúraszerű alkalmazással lehetséges elérni: egyéni adottságoktól és az ön igényeitől függően összesen 4-6 kezelést ajánlunk 10-14 naponta elvégezni.

Gyógyulás, utókezelés

Annak érdekében, hogy a kezelés hatását maximalizálja, az elért eredményt tartósan is megőrizze, a kezelések között, illetve a teljes kúra utáni időszakban fontos a szakemberünk által javasolt bőrápolási rutin követése, a megfelelő bőrápoló készítmények napi alkalmazása