Hydra Touch arctiszító, hatóanyag beviteli és anti aging kezelés

Ezzel az egyedülálló, komplex kozmetikai eszközzel megvalósítható a program, mely magába foglalja a tű nélküli hydro- és elektroporációs kezeléseket. Az orvosi tisztaságú és a bőr mélyebb rétegeibe hatoló különleges hatóanyagot tartalmazó ampullák, melyek az egyes problémákat – száraz, zsíros vagy épp pigmentfoltos bőr – specifikusan kezelik, simává és ragyogóvá varázsolják a bőrt.

Mikor indokolt a Hydra Touch arctisztító, hatóanyag beviteli és anti aging kezelés?

A program az aknék, aknés sebhelyek, öregedési foltok, a bőrmegnyúlás jelei, a finom vonalak és ráncok, a fénykárosodott bőr, valamint az egyenetlen, durva bőr textúra és a száraz/zsíros bőr esetén alkalmazható. Első lépés - az AquaClean kezelés során - az arcbőr tisztításához és hámlasztásához tej-, illetve természetes szalicilsav biztonságos töménységben történő használata. Az első fázisban felhasznált tejsav – kiváló hidratáló hatása mellett – megtisztítja a legfelső hámréteget és utat nyit a hatóanyagok számára a bőr mélyebb rétegeibe. A második fázisban alkalmazott szalicilsav egyszerre veszi fel a harcot a mitesszerek és pattanások ellen és serkenti a kollagén termelődését. Emellett elősegíti a bőr megújulását is, csökkenti a pórusok méretét és a gyulladásra hajlamos bőrt megnyugtatja. Ezután jön a hidratáló komplex felvitelével történő hatóanyag bevitel. A harmadik fázis hidratáló komplexe hialuronsavat, fermentált bifida baktérium kivonatot, gamma poly glutamic savat, fehérje komplexeket és glycolsavat tartalmaz. A hialuronsav erősíti a bőr barrier rétegét, azonnali feltöltő hatással bír és fokozza a bőr hidratáltságát. Ezt követi a hidrogéndús vízzel végzett kezelés, mely közömbösíti a szabadgyököket. A tű nélküli elektroporáció az arc és a nyak bőrének feszességét hivatott visszaállítani a hatóanyagok célzott bejuttatásával. Az elektroporáció során a bőr mélyebb rétegeibe jutattja be  a hatóanyagot a kezelés. A Lift – Roll kezelőfej segítségével nemcsak hatóanyagokat juttathatunk a bőrbe, de a gyenge elektromos árammal a mimikai izmok stimulálhatóak, illetve relaxálhatóak, hatására a bőr feszesebbé válik. 

Mi történik az első konzultáción?

A kezelést megelőzően kozmetikusunk konzultál önnel, hogy bőre megismerésével személyre szabott ápolást tudjon nyújtani. Ismerteti a Hydra Touch arctisztító, hatóanyag beviteli és anti aging kezelés lépéseit és hatásait.

Felkészülés a kezelésre

A kozmetikai kezelések esetében nincs különösebb tennivaló.

Mi történik a kezelés során?

A bőr megtisztítása után kozmetikusunk elvégzi a háromfázisú tisztító kezelést, megszabadítja az arcbőrt az elhalt hámsejtektől és szalicilsav segítségével normalizálja a faggyútermelést. A hámlasztást és a mélytisztítást követően, a program folytatásaként kozmetikusunk hatóanyagokat juttat a bőrbe a mélyhidratáltság eléréséért. Az különböző hatóanyagok célzottan segítik a bőr fiatalítását és visszaállítását. Az INNOVERA Polyvital ampullái között mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Volumenpótló, töltő hatással rendelkeznek, regenerálják az oxidatív folyamatok által okozott káros hatásokat. Elérhető a kezeléssel az egységes, újra modellált bőrszerkezet és a fiatalosabb kontúrok. Mélyrétegű, intenzív bőrmegújító hatás érvényesül a ráncok, hegek kezelésére, a növekedési faktorok hatásának köszönhetően A zárt rendszerben előállított hidrogéndús víz segítségével terápiát végez a bőr egységességének és egészségének visszanyerése érdekében, illetve a szabadgyökök által okozott károsodások visszafordításáért. A program részeként tű nélküli elektroporációs kezelés is folytatható az egyes hatóanyagok bejuttatásához és a bőr feszességének megújításához. A Lift Roll kezelés mikromasszázsával zárul a program, ennek során az arc megfiatalodik és feszesebbé válik az izmok gyenge árammal való stimulációja miatt. Ez a módszer összehangolható a manuális arckontúr feszesítő kezeléssel is, hiszen mindkét metódus az arcizmok tónusának fokozásával éri el a feszes és megemelt arckontúrt. A két kezelés – egymás kiegészítéseként – erősíti a kötőszövetet, javítja az elasztikus rostok állapotát az arcbőrben. A program végeztével kozmetikusunk lezáró ápolást végez regeneráló készítményekkel és fényvédő termékkel. 

Milyen eredményeket várhat a kezeléstől?

Már az első Hydra Touch arctisztító, hatóanyag beviteli és anti aging kezelés látható eredménnyel jár, hiszen az arcbőr azonnal frissebb és tisztább lesz az elhalt hámsejtek eltávolítása után, valamint a bőrhibák kissé elhalványulnak. A kitisztult pórusok mérete csökken. A bőr feltöltődik, színe egységesebbé és ragyogóbbá válik, mérséklődik a bőrszárazság, illetve normalizálódik a faggyútermelődés. A tartós eredmény elérése érdekében a kezelést kúraszerűen érdemes elvégezni, 4-6 alkalommal, hetente, kéthetente, majd a kúrát követően havonta egyszer megismételni.

Gyógyulás, utókezelés

A Hydra Touch arctisztító, hatóanyag beviteli és anti aging kezelés után nyugodtan visszatérhet a napi teendőihez, de nagyon fontos, hogy minden nap – ha a szabadban tölti az idejét – használjon fényvédő készítményt, illetve bőrápoló rutinjába beépítse a kozmetikusunk által ajánlott, az ön bőréhez tökéletesen illő bőrápoló termékeket.