5D Clearlift lézeres arckezelés

Különleges, nagyon hatékony kezelés, mely az ALMA Harmony XL Pro lézertechnológia segítségével intenzíven regenerálja a bőrt és kisimítja a ráncokat. A nagy intenzitású fényenergia hatására a bőr rétegeiben új, friss kollagén rostok képződnek, melyek biztosítják a bőr rugalmasságát, feszességét. Az ALMA Harmony XL Pro lézer 5D Clear Lift kezelésre is alkalmas, mely még hatékonyabbá teszi a bőr rejuvenációt, és akár nyáron is elvégezhető, hiszen nem okoz fényérzékenységet, miközben a bőr 5 rétegében fejti ki fiatalító és anti-aging hatását.  E mellett ajakdúsítás is végezhető a segítségével, tűszúrások nélkül!

Mikor indokolt a 5D Clearlift lézeres arckezelés?

Bőrünk már a születésünktől fogva velünk öregedik, a rugalmasságáért felelős kollagén termelése a harmincas évekre jelentősen visszaesik. Megjelennek az első ráncok és pigmentfoltok, a bőr veszít teltségéből, ragyogásából. Az ALMA Harmony XL Pro lézertechnológiával elvégzett 5D Clearlift Bőr rejuvenációs kezelés minden bőrtípus számára ajánlott, intenzív kezelésként 3-6 alkalommal, 2-3 heti rendszerességgel megismételve, akár a nyári időszakban is. A kezelés úgynevezett "lunch-time treatment", azaz ebédidőben is végezhető. Ideális a ráncok és finom barázdák kisimítására és a bőr textúrájának javítására, intenzív rehidratációjára, de egyes esztétikai eljárásoknak is jó kiegészítője. Segítségével nemcsak az öregedés már kialakult jelei mérsékelhetők, de már fiatalabb korban is megelőző kezelésként alkalmazható a környezeti és életmódbeli hatások ellen. Így elodázhatók az első ráncok megjelenése, illetve a fiatalabb bőrre jellemző bőregyenetlenség is javítható. 

Mi történik az első konzultáción?

A kezelést megelőzően bőrgyógyász szakorvosunk konzultál önnel, hogy bőre állapotának megismerésével személyre szabott kezeléstervet tudjon készíteni. Ismerteti a 5D Clearlift lézeres arckezelés lépéseit és hatásait.

Felkészülés a kezelésre

A kozmetikai, kozmetológiai kezelések esetében nincs különösebb tennivaló, de a beavatkozást megelőző 24 órában semmiféle arckrémet ne használjon.

Mi történik a kezelés során?

A 5D Clearlift lézeres arckezelés elején szakorvosunk előkészíti és megtisztítja a bőrét. Ezt követően körülbelül 20-60 perc alatt elvégzi a kezelést. A nagy intenzitású fényenergia hatására a bőr felső rétegében történik új kollagén rostok képződnek, melyek fiatalosabbá teszik a bőrt. A kezelés a pigmentfoltok és a ráncok ellen is hatékony módszer. A 5D Clearlift lézeres arckezelés fájdalommentes, a beavatkozás során folyamatosan hűtjük a kezelt bőrfelületet a hőérzet csökkentése érdekében. Napsütéses időszakban a felső bőrréteg stimulációja nem történik meg, így nem alakul ki fényérzékenység. Végül szakorvosunk lezáró ápolást végez regeneráló készítményekkel és fényvédő termékkel. 
A 5D Clearlift lézeres arckezelés kombinálható PRF kezeléssel is a megfelelő időközönként, a még jobb hatásfok elérésének érdekében.

Milyen eredményeket várhat a kezeléstől?

Már az első kezelés után kezdenek eltűnni a ráncok és a sötét karikák a szem alatt illetve a bőr elkezdi visszanyerni korábbi simaságát, de az optimális eredmény elérése érdekében a 1-4 kezelés elvégzése ajánlott. A kezeléssorozatot követően a pórusok mérete csökken, a bőr feszesebbé, színe egységesebbé, az arc kontúrjai hangsúlyosabbá válnak. A maximális eredmény az első kezelést követő 1-2 hónap után alakul ki.
A lézeres ajakdúsítás hatása – egyéni adottságoktól függően - 3-4 hónapig látható.

Gyógyulás, utókezelés

Az 5D Clearlift lézeres arckezelés után nyugodtan végezheti szokásos teendőit és a kezelés nem jár fájdalommal, a felépülés idővel nem kell számolni. A bőr a kezelés után kipirosodhat, ez azonban hamar elmúlik. Esetenként szükséges lehet az otthoni bőrhűtés is a beavatkozást követő órákban, de a bőr nem sérül az eljárás során. Az utókezelés fontos része, hogy minden nap alkalmazzon fényvédő készítményt, illetve használja a szakorvosunk által ajánlott, az ön bőréhez tökéletesen illő bőrápoló, regeneráló termékeket. A szoláriumozás és a sminktetoválás a kezeléssorozat ideje alatt ellenjavalt. Az esetleges szövődményekről szakorvosunk a konzultáció során tájékoztatja, ahogy a szükségesnek ítélt kontrollvizsgálatok idejéről is.