+36 1 377 6737 Időpont foglalás

Kevés dolog van az életben, amire ilyen hosszan készülünk, tervezgetjük, elképzeljük, mint gyermekünk születése. A Dr. Rose elhivatottan támogatja ezen tervek, vágyak megvalósulását. Kórházunk Szülészetén, a szülőszoba mögött megbújó, biztonságot adó császárműtővel, a család meghitt együttlétét lehetővé tevő apartmannal, továbbá elhivatott, szakmájukat szerető és kiválóan értő orvosgárdával valóban minden lehetőség adott a születés csodájának gondtalan átélésére."

Családtervezés

A családtervezés előtt álló párral történt konzultációt követően felmérjük a rizikófaktorokat, kockázati tényezőket, majd javaslatot teszünk a szükséges nőgyógyászati, termékenységi és laborvizsgálatokra, melyeket mind intézményünkben végzünk.

Tovább

Terhesgondozás

Terhesgondozás és bensőséges viszony

A kötelező és az ajánlott orvosi protokollon túl a terhesgondozás alatta nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a hozzánk járó kismamával bensőséges, bizalmi viszonyt alakítsunk ki, hiszen a szülés pillanatában elengedhetetlen, hogy jól ismerje és bízzon a körülötte lévő szakmai team tagjaiban.

Tovább

Szülészet

Minden szülés más és más, de a biztonságot nyújtó, családias hangulat minden esetben a sikeres, örömteli szülés egyik alappillére. Nyitottak vagyunk a különféle szülési módok, vajúdási technikák alkalmazására, igyekszünk mindenben a kismama igényeihez alkalmazkodni, ami nem veszélyeztetni az édesanya és a baba egészségét.

Tovább