+36 1 377 6737 Időpont foglalás

Szülészet

Szülészeti részlegünk valódi alternatívát kínál azok számára, akik szívesen választanák az otthonszülés szabadságát, de nem akarják nélkülözni a kórházi orvosi háttér nyújtotta biztonságot sem. A Dr. Rose-ban munkatársaink a szülés háborítatlanságában hisznek, így Ön meghitt körülmények között, tapasztalt orvosok és szakszemélyzet segítségével hozhatja világra gyermekét. Kollégáink összeszokott csapatot alkotnak, melyen belül mindenki pontosan ismeri a saját, és a többiek feladatait, így a megfelelő pillanatokban gördülékenyen kapcsolódnak be a szülés folyamatába. Kellő rugalmassággal alkalmazkodnak a szülő nő kívánságaihoz, igényeihez, szem előtt tartva, hogy ilyenkor a legfontosabb szempont az ő komfortérzete, nyugalma, biztonsága.

Dr. Rose Szülészet komplex szolgáltatásai

A Dr. Rose Szülészeti részlegén komplex szolgáltatást kínálunk mindazoknak, akik már a családtervezés időszakában is megnyugtatóbbnak éreznék az orvosi előkészítést, majd a terhesgondozás hónapjai, és a szülés után, gyermekük egészségügyi ellátását is ránk bízzák.

A kismamák – vagy épp leendő kismamák - számára szakembereink többféle szülészeti csomagot állítottak össze, melyeket terhesgondozási csomagjainkkal kombinálva kedvezményes áron vagy önállóan is igénybe vehetnek. A Dr. Rose Szülészeti csomagok a szülés levezetése mellett, az újszülött teljes körű ellátását, valamint az anyuka és babája exkluzív elhelyezését is magukban foglalják. A szülés után, igény szerint otthoni gyermekorvosi viziteket is biztosítunk.