+36 1 377 6737 Időpont foglalás

Szeméremdomb plasztika

A szeméremdomb korrekcióra sok esetben a nagymértékű túlsúly vagy fogyás miatt lehet szükség. Az esztétikai beavatkozás célja a szeméremdomb méretének csökkentése. Gyakran a nagyajak saját zsírral való feltöltésével, illetve hasplasztikával kombináltan kerül elvégzésre. Plasztikai sebészünk személyes konzultáció során vizsgálja meg Önt, és referenciái alapján megmutatja, milyen lesz a várható legjobb eredmény, ha Ön a beavatkozás mellett dönt.

Előkészületek

A szeméremdomb plasztika beavatkozást megelőzően Önnek teljes körű kivizsgáláson kell részt vennie. A Dr. Rose Magánkórházban minden vizsgálatot elvégzünk, egy helyen, egy időben, így ezt a folyamatot a lehető legkényelmesebbé tesszük az Ön számára. A laborvizsgálatok mellett esetenként EKG és röntgenfelvételt is készítünk, illetve aneszteziológus orvosunknál is szükséges egy konzultáció. Plasztikai sebésze tájékoztatja majd Önt arról, milyen életmód javaslatok betartását látja átmenetileg célszerűnek, hogy Ön optimális körülmények között gyógyulhasson a beavatkozást követően. A szeméremdomb korrekciós műtétének elvégzésére a legalkalmasabb időpont a menstruáció után 3-4 nappal lehet, mivel így a sebek begyógyulhatnak a következő havi vérzésig. 

A műtét menete

Az altatásban végzett szeméremdomb plasztika során plasztikai sebészünk kijelöli a bemetszések helyét, majd egy vékony csövet vezet be és vákuum segítségével fellazítja és eltávolítja a felesleges zsírszövetet. 

Gyógyulás, utókezelés

A szeméremdomb korrekciós plasztikai műtét után Ön egy éjszakát tölt majd el magánkórházunkban, ahol kellemes, és igényes környezetben pihenhet. A műtétet követően Önnek fokozottan ügyelnie kell a megfelelő intim higiéniára. Az első két hétben fontos kerülnie minden megerőltető fizikai tevékenységet. Ezután fokozatosan térhet vissza korábbi életritmusához, három hét után már a könnyű testmozgás is megengedett, de a szexuális együttléttől hat héten át tartózkodnia kell. A szolárium a napozás, és a szauna két hónapig ellenjavallt. Kontrollvizsgálatra plasztikai sebészünk az 7. és a 14. napon, illetve a 6. és a 12. héten hívja vissza. A sebek körülbelül két hét alatt gyógyulnak be. A szeméremdomb plasztikai műtét után szövődményre kicsi az esély, ha mégis komplikáció lépne fel, az esetleges savógyülem, sebfertőzés, felszíni egyenetlenség lehet.

 

Kérjen időpontot online!