+36 1 377 6737 Időpont foglalás

Ráncfeltöltés

A káros környezeti hatások és az idő múlása a bőr elöregedéséhez vezet, ami sajnos arcunkon válik a leghamarabb láthatóvá. A folyamat kozmetikai és szépészeti eljárásokkal lassítható, de meg nem állítható. A különféle ráncfeltöltő kezelések azonban akár éveken át jól palástolhatják a problémát, visszaadva az arc fiatalos megjelenését. Az injekcióval a bőr alá juttatható töltőanyagok segítségével a homlok vékonyabb ráncai, az orrnyereg felett induló, függőleges irányba futó mélyebb ránc, a glabella, a szemöldök, és az orr környéki barázdák, valamint az ajkak területe kezelhető. Plasztikai sebészünk személyes konzultáció során vizsgálja meg Önt, és választ ad felmerülő kérdéseire, illetve beszélnek a kezelés hatására várható eredményekről.

 

Előkészületek

A feltöltő anyagok használata nem igényel előkészületeket. 

A beavatkozás menete

A helyi érzéstelenítésben – Lydocain spray-vel vagy krémmel - végzett ráncfeltöltés során plasztikai sebészünk vékony tűvel fecskendezi be a töltőanyagot az érintett területre. Mivel az injekciózásnak többféle technikája lehetséges, a megfelelő kiválasztásáról a plasztikai sebész dönt az előzetes konzultáció során. Intézményünkben a Juvederm termékcsalád felszívódó töltőanyagait alkalmazzuk, melyek hatóanyaga a hyaluronsav, bőrünk természetes alkotóeleme. A beavatkozás 10-15 percet vesz igénybe. 

Gyógyulás, utókezelés

A ránctalanítás után enyhe bőrpír, duzzanat, a tűszúrások helyén apró véraláfutások keletkezhetnek, de ezek nagyon gyorsan, legfeljebb pár nap alatt elmúlnak. Általánosságban elmondható, hogy a kezelés megismétlésére 8-12 hónap után kerülhet sor, az egyedi paraméterek függvényében.

 

Kérjen időpontot online!