+36 1 377 6737 Időpont foglalás

Ortopédia

Az ortopédia a mozgásszervek veleszületett és szerzett rendellenességeinek kezelésével foglakozik; a végtagok csontjainak, ízületeinek betegségei, az izombetegségek egy része, valamint a gerinc- és a csigolyákat körülvevő lágyrészek elváltozásai tartoznak e szakterülethez.

Napjaink mozgásszegény életmódja, az ülőfoglalkozásúak magas aránya miatt korábban jelentkező gerinc és egyéb mozgásszervrendszeri panaszok, az egyre gyakoribb közúti balesetekből visszamaradó csont-, vázrendszeri deformitások, ízületi instabilitások, sportsérülések egyre komplexebb kezelést tesznek szükségessé.

Intézményünk nagy hangsúlyt helyez az egészség megőrzésre, a megelőzésre, ezért gyermekkortól késő felnőttkorig folyamatosan ajánljuk az ortopédiai szűréseket.  Az időben feltárt elváltozásokat sikerrel lehet kezelni nem csak az ortopédia, de egyéb más szakterületeken is.

Mind az akut-, mind a krónikussá vált mozgásszervi panaszok csökkentésében, ortopédia műtétek elvégzésében, műtétek utáni rehabilitációban segítséget nyújt a Dr. Rose Ortopédia Centrum, ahol nemzetközileg elismert szakorvosaink dolgoznak. Orvosaink munkáját a modern kor elvárásainak megfelelő diagnosztikai és műtéti eszközpark segíti. 

Műtéteinket várólista nélkül végezzük szem előtt tartva, hogy egy csípő- vagy vállprotézisre, térd műtétre váró páciens életminőségét nagyban meghatározza mielőbbi gyógyulása, teljes felépülése. 

Ortopédia szakterületünk

Ortopédia szakterületünkről, műtéteinkről, vizsgálatainkról további információt a Dr. Rose Ortopédai Centrum oldalán talál.