+36 1 377 6737 Időpont foglalás

Mellizom nagyobbítás implantátummal

A mellkas izmainak nagysága, alakja és formája genetikailag meghatározott. Testedzéssel az izomállomány csak meghatározott szintig növelhető. Amennyiben Ön elégedetlen mellkasának formájával vagy méretével, érdemes plasztikai sebészt felkeresnie Az első konzultáció alkalmával egy vizsgálatot követően plasztikai sebészünk megmutatja a különböző nagyságú implantátumokat és az Ön anatómia adottságait figyelembe véve kiválasztják a megfelelőt.

Előkészületek

A beavatkozás előtt teljes körű kivizsgáláson kell részt vennie, hogy felderítsük nincs-e olyan egészségügyi problémája, amely befolyásoló tényező lehet a plasztikai műtét szempontjából. Minden előzetes vizsgálatot Plasztikai Intézetünkben végzünk, így Önnek nem kell több helyen sorban állnia és várakoznia. A mellizom nagyobbítás előtti napokban könnyű ételeket fogyasszon, igyon sok folyadékot és szedjen vitaminokat (C-vitamin, szelén, cink). A műtét előtt két héttel kerülje az aszpirin, a ginko biloba és egyéb természetgyógyászati szerek használatát. 

A beavatkozás menete

A műtét során a hiányzó mellizom térfogatot implantátummal pótoljuk. A beavatkozásra minden esetben altatásban kerül sor, melynek átlagos ideje egy óra. 

Az implantátum behelyezése a hónaljban vezetett egyenes, 4-5 cm hosszú bemetszésen keresztül történik, így a hegvonal külső szemlélő számára teljesen rejtve marad. A szövetrétegek között kerül kialakításra az implantátum ágya, általában a nagy mellizom szövete alatt. Az implantátum behelyezését követően 24 órára szívó drainek és rögzítő kötés kerül felhelyezésre. 

Gyógyulás, utókezelés 

A mellizom nagyobbítás után egy éjszakát kell Plasztikai Intézetünkben töltenie. Másnap a rögzítő kötés lekerül, a szívó draineket eltávolítjuk. Plasztikai sebészünk egy vízálló kötést helyez fel a sebekre, így Ön otthonában már zuhanyozni is tud. A mellizom nagyobbítást követően 4 hétig speciális mellkasi rögzítőt kell viselnie, amit biztosítunk az Ön számára. A felépülés első két hete alatt Önnek minden megerőltető fizikai munkát kerülnie kell. Két hét elteltével fokozatosan visszatérhet korábbi életviteléhez. Három hét elteltével már könnyű testmozgás elkezdhető. Két hónapig kerülje a szoláriumozást, a napozást és a szauna használatát. A 7. és 14. napon, a 6. és 12. héten kontrollvizsgálaton kell részt vennie. 

 

Kérjen időpontot online!