+36 1 377 6737 Időpont foglalás

Mavex Forever Ganoderma arckezelés

Mikor indokolt a Mavex Forever Ganoderma arckezelés?

Ezt az eljárást azoknak ajánljuk, akik szeretnék fiatalosabbá, sugárzóbbá, ragyogóbbá tenni a bőrüket, akár egy fontos esemény előtt. Minden bőrtípus kezelésére alkalmas módszer, kifejezetten hatékony azonban az érett bőr apróbb ráncainak csökkentésére. Hatóanyagát, a pecsétviaszgombát, más néven ganodermát ugyanis évezredek óta bőrfiatalítóként tartják számon, Ázsiában gyógyításra is használják. Emellett a fáradt, élettelen bőr tónusának javítására is kiváló: azonnal revitalizálja, frissíti és hidratálja a kialvatlan bőrt, kitisztítja a pórusokat. Azok is szívesen választják ezt a kezelést, akik számára elsődleges szempont, hogy az eljárás során alkalmazott készítmények természetes összetevőket tartalmazzanak: a Forever termékek parabénmentesek, hatóanyagaik növényi eredetűek, úgynevezett újgenerációs fitokozmetikai komplexek.

Előkészületek 

Mint bármilyen beavatkozást, a Mavex Forever Ganoderma arckezelést is állapotfelméréssel egybekötött konzultáció előz meg szakértőnkkel. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy a szakember felmérje a bőr aktuális állapotát. Majd ez alapján, illetve az Ön igényei, elvárásai szerint személyre szabott javaslatot tesz arra, melyik kezelés a legideálisabb az Ön számára, és kezelési tervet készít.

A beavatkozás menete

A nagyjából 60 perces eljárás első lépéseként a kezelést végző szakember kellemes illatú, ganoderma, valamint moringa olifer kivonatot és jojobaolajat tartalmazó arctejjel távolítja el az arcbőrről a szennyeződéseket. A készítmény növényi hatóanyagai egyben tonizálják, hidratálják, feszesítik is a bőrt, óvnak a városi szmog kedvezőtlen hatásaitól, illetve felkészítik az arcot a kezelés következő lépéseire. Ezután hétféle, gyümölcsökből és egyéb növényekből nyert savat tartalmazó, úgynevezett AHA- és BHA hidroxi-savas peeling gondoskodik arról, hogy alaposan megtisztuljanak a pórusok, és a bőr képes legyen a következőkben nagy dózisban felvitt, intenzív hatóanyagok befogadására. A peeling a sejtmegújulást is segíti, hatóanyagai ugyanis serkentik a bőr feszességéért és fiatalosságért felelős kollagén- és elasztinrostok termelődését. Az eljárás során már ennél a lépésnél látszik, hogy az arcbőr mennyivel ragyogóbb és hidratáltabb, mint a kezelés kezdetekor. A tiszta hialuronsavat és ganoderma- kivonatot tartalmazó lifting szérum a peeling felvitele után maximálisan kifejtheti hatását: egyszerre teszi feszessé a bőrt és tölti fel az apróbb ráncokat. Ez az értékes elixír amellett, hogy erős öregedésgátló hatóanyagokat tartalmaz, óvja az érzékeny, kipirosodásra, rozáceára hajlamos bőrt. A kezelés negyedik lépése a barna algát és ganodermát tartalmazó, ásványi anyagokban gazdag maszk felvitele, mely hidratál, nyugtat, javítja a bőr tónusát, stimulálja a kollagéntermelést. Mivel filmréteget képez a bőrön, a nagyjából 15-20 perces hatóidő alatt a maszk értékes bőrfeszesítő, bőrmegújító összetevői a bőr mélyebb rétegeibe is eljutnak. A kezelés utolsó lépése egy intenzív krém felvitele, mely 24 órán át hidratál, illetve visszaadja a bőr rugalmasságát, frissességét.

Milyen eredményeket várhat a beavatkozástól?

Ez a kezelés azonnal megújítja a sejteket, megtisztítja a pórusokat, a kollagén- és elasztintermelés stimulálásnak köszönhetően feszessé és rugalmassá teszi a bőrt, antioxidáns hatásánál fogva hatékonyan harcol a bőröregedés ellen. A finom ráncok elsimulnak, a bőr látványosan feszesebbé és hidratáltabbá válik, a fakó, élettelen, fáradt arc ragyogóbb és simább lesz. Már egyetlen kezelés látványos eredményt nyújt, azonban tartós változást kúraszerű alkalmazással lehetséges elérni: egyéni adottságoktól és az Ön igényeitől függően összesen 4-6 kezelést ajánlunk 10-14 naponta elvégezni.

Gyógyulás, utókezelés

Annak érdekében, hogy a kezelés hatását maximalizálja, az elért eredményt tartósan is megőrizze, a kezelések között, illetve a teljes kúra utáni időszakban fontos a szakemberünk által javasolt bőrápolási rutin követése, a megfelelő bőrápoló készítmények napi alkalmazása.