+36 1 377 6737 Időpont foglalás

Laboratóriumi vizsgálatok

Laboratóriumi vizsgálatokkal a betegségek széles körét lehet kimutatni, ezért számos orvosi vizsgálat elkerülhetetlen része a vér-, vizelet-, székletvizsgálat. A Dr. Rose Magánkórház rendelőjében hétköznap 8:00 - 20:00-ig, a nap bármely szakában elvégezzük teljes laborvizsgálatát.

Ehhez nincs szükség előzetes orvosi konzultációra, Önnek várakoznia sem kell, és elegendő aznap bejelentkeznie hozzánk, amikor szeretné elvégeztetni a vizsgálatot. Az eredményeket igyekszünk a legrövidebb időn belül, lehetőleg még aznap kiértékelni.

A laboratóriumi vizsgálatok képet adnak a máj, az epeutak, a hasnyálmirigy, a belső elválasztású mirigyek (pl.: pajzsmirigy, mellékvese), az emésztőrendszer és a vese aktuális állapotáról. Az eredmények alapján olyan megváltozott élettani funkciók diagnosztizálhatók, amelyeket a szervezetben lévő ionok, enzimek és hormonok már előre jeleznek. Gyakran már a fizikailag érzékelhető változások előtt kimutatják a problémát, így megelőzhető egy komolyabb betegség kialakulása.

Laboratóriumi vizsgálatok a Dr. Rose Magánkórház rendelőjében

Vérvizsgálat

Vizeletvizsgálat

Székletvizsgálat

PSA vizsgálat

Human haemoglobin teszt

 

Kérjen időpontot online a laboratóriumi vizsgálatok elvégzésére!