+36 1 377 6737 Időpont foglalás

Intim lézeres kezelés

A SmaXel lézerrel történő beavatkozás műtéti eljárás nélkül, bármely életkorban lehetővé teszi az intim területek regenerációját, fiatalítását. Leggyakrabban terhesség, szülés, különböző hormonális és egyéb betegségek következtében veszítenek rugalmasságukból az intim testtájak. Kialakulhatnak esztétikai változások, előfordulhatnak vizelet-visszatartási és szexuális panaszok is. Az intim lézeres kezeléssel megszüntethetőek ezek a problémák, visszaállítható a kötőszövetek feszessége.

 

Előkészületek

Az intim lézeres kezelést minden esetben nőgyógyászunkkal történő konzultáció előzi meg. A szakember tájékozódik esetleges panaszairól, illetve megbeszéli Önnel, hogy mi a kezelés kívánt célja. Ennek megfelelően állítja fel személyre szabott kezelési tervét. Amennyiben több panaszt is szeretne egyszerre megszüntetni, a kezelőorvosa kombinált eljárást javasol, mely során lehetőség nyílik egyszerre több intim testrész korrekciójára (pl. hüvelyszűkítés és kisajak-fiatalítás). A lézeres eljárás általában 2-3 alkalomból áll, a kezelés feltétele a negatív rákszűrés eredmény. 

A kezelés menete

A nagyjából 20-30 perces eljárás nem igényel speciális előkészületet. A szakember elvégzi a szükséges beállításokat a prémium minőségű SmaXel lézerberendezésen: kiválasztja, milyen mélységre hatoljon be a bőrbe a lézerfény, illetve milyen hőzónában történjen a kezelés. Az eljárás során az energia nem a teljes kezelt felületet éri, hanem csak bizonyos pontokat, fájdalommal, kellemetlen érzéssel nem jár.

Milyen eredményeket várhat az intim lézeres kezeléstől?

A SmaXel lézer hőhatásának köszönhetően összehúzza a kötőszövetet, stimulálja a bőr rugalmasságáért felelős kollagénrostokat. Így azonnal elkezdődhet a sejtek regenerációja, kicserélődése, vastagabbá válik a hüvelyfal, az intim testtájak visszanyerik fiatalos rugalmasságukat. Az erős kollagénrostok megfelelő alátámasztást biztosítanak a hólyagnak, így annak működése újra egészségessé válik. Az intim lézeres kezelés képes szűkíteni a hüvelyt, esztétikusabbá, fiatalossá tenni a kis- és nagyajkakat, megszünteti a vizelet-visszatartási problémákat, javítja a szexuális élet minőségét. Az eredményt néhány hét elteltével tapasztalhatja, ennyi időre van szüksége a kollagénrostoknak az újratermelődéshez. A kezelés teljes hatása 2-3 hónap után szembetűnő, mely tartósan, életkortól függően évekig tart. 

Gyógyulás, utókezelés

Az intim lézeres kezelés után nincs szükség semmilyen speciális utókezelésre, de 7 napig javasolt tartózkodni a szexuális élettől és az ülőfürdőzéstől. Nagyon ritkán, a kezelés mellékhatásaként előfordulhat bőrégés, ám az is nyomtalanul gyógyul. Egy év után egyéni igény szerint egy fenntartó kezelés javasolt.

 

Kérjen idpőpontot online!