+36 1 377 6737 Időpont foglalás

I Peel Signature Facelift C-vitaminos kezelés

Mikor indokolt az I Peel Signature Facelift C-vitaminos kezelés?

Ez a kémiai peeling kifejezetten hatékony a sápadt, fakó, illetve az érzékeny, kipirosodásra hajlamos, rozáceás bőr textúrájának javítására, de ugyanígy ajánljuk a száraz bőr hidratálására, a pattanások, illetve az egyéb bőrhibák, a dohányzás nyomainak enyhítésére, a tágabb pórusok összehúzására, a bőr feszességének fokozására. A kezelés során alkalmazott C-vitamin, hidroxisavak és enzimek gyorsítják a sejtmegújulást, regenerálják és kisimítják, élettel telivé, ragyogóvá teszik a bőrt, emellett egyenletesebbé válik bőrfelszín. A kezelés igénybevételéhez a legideálisabb időszak a kora tavasz, illetve az év fényszegény hónapjai, mert a peeling után a bőr érzékenyebb lehet az UV-sugárzásra. A peelinget nők és férfiak egyaránt igénybe vehetik, kiváló a szőrbenövések kezelésére is.

Előkészületek        

Mint bármilyen beavatkozást, ezt az arckezelést is állapotfelméréssel egybekötött konzultáció előz meg. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy a kezelést végző szakember felmérje bőrének aktuális állapotát, hogy ez alapján, illetve az Ön igényei, elvárásai szerint személyre szabott javaslatot tegyen arra, melyik kezelés a legideálisabb az Ön számára, majd kezelési tervet készítsen.

A beavatkozás menete

A nagyjából 45 perces arckezelés során alkalmazott összes termék orvosi tisztaságú, parabénmentes és különleges őssejteket tartalmaz. Miután a papaya és ananász enzimet tartalmazó, magnéziummal, illetve hirtelen, erősen ható C-vitaminnal dúsított peelinggel eltávolítjuk a bőr elhalt hámrétegét, az antioxidáns és immunrendszer-erősítő hatóanyagok könnyedén bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe is. A tápláló C-vitamin és az őssejtek csökkentik a bőr kipirosodását, erősítik a rozáceára hajlamos arcbőrt. A kezelés semmilyen fájdalommal nem jár, az enzimtartalmú maszk felhelyezésekor tapasztalhat bizsergető, esetlegesen csípő érzést, mellékhatásokra nem kell számítani.

Milyen eredményeket várhat a beavatkozástól?

A kezelésnek köszönhetően csökken a kipirosodott bőr irritációja és a rozácea jelei, felgyorsul a bőrregeneráció, az arc üdévé és élettel telivé válik, a bőrfelszín egységesebb lesz, halványodnak az esetleges bőrhibák és pigmentfoltok. Már az első alkalom után tapasztalható, hogy a bőr azonnal egészségesebbé, ragyogóbbá válik, ám javasoljuk a kezelés ismétlését, ugyanis a kezeléssorozat végeztével még szembetűnőbb annak bőrfeszesítő, bőrmegújító hatása. Egy kezeléssorozat általában 3-6 alkalomból áll, kéthetes pihenő időszakokkal, a látványos eredmény pedig egyéni adottságoktól függően 6-18 hónapig tapasztalható.  

Gyógyulás, utókezelés

Az I Peel Signature Facelift után nyugodtan végezheti szokásos teendőit. Az utókezelés fontos része, hogy minden nap alkalmazzon fényvédő készítményt, illetve már másnaptól egészen a következő kezelésig elengedhetetlen a bőrspecialistánk által ajánlott bőrápoló, regeneráló készítmények használata a kezeléssel elért eredmény fokozásához. A teljes kezeléssorozat ideje alatt és utána még 4-6 héten át óvakodjon a szoláriumozástól és a napozástól, kerülje az erős napsugárzást a mindennapokban.