+36 1 377 6737 Időpont foglalás

Frakcionált mikrotűs (RF) kezelés

A DeAgeEx technológia lehetővé teszi a rádiófrekvenciás lifting és a mikrotűs eljárás együttes alkalmazását, így az egyik legmodernebb, biztonságos, hatékony, műtét nélküli bőrfiatalító módszer. A szarkalábak, ráncok kisimítására, a tág pórusok összehúzására, az aknés hegek, a szem alatti táskák, sötét karikák korrekciójára szolgál, emellett fokozza a bőr ragyogását, visszaállítja egészséges tónusát az arc, a nyak és a dekoltázs területén. Megelőző kezelésként már 20-30 éves kortól, illetve később bőrfiatalítás céljából ajánlott, egyéb beavatkozásokkal is jól kombinálható.

 

Előkészületek

A rádiófrekvenciás kezelés elvégzését minden esetben bőrgyógyászunkkal történő konzultáció előzi meg. A szakember tájékozódik a korábbiakban történt arckezelésekről, felméri a bőr állapotát, és megállapítja, ez az eljárás-e az Ön céljainak legmegfelelőbb módszer. A kezeléssorozat általában 2-3 alkalomból áll, köztük 4-6 hetes pihenő időszakokkal. 

A kezelés menete

A frakcionált rádiófrekvenciás kezelés első lépéseként a szakember fertőtleníti a kezelendő bőrfelületet, majd érzésteleníti azt. Kiválasztja a kezelőfejet, elvégzi a szükséges beállításokat a rádiófrekvenciás berendezésen, hogy személyre szabottan, a bőr igényeinek legmegfelelőbb kezelési mélységet és rádiófrekvenciás energiát alkalmazzon. A fiatalító kezelés során speciális, igen vékony tű segítségével rádiófrekvenciás áram-impulzust juttat a bőr általa kiválasztott rétegébe, mely lokálisan hőt képez. A tű mindössze egytized másodpercig jut a bőrbe, mely csak minimális kellemetlenség-érzéssel jár. Az eljárás végén utókezelés történik, az RF kezelés teljes időtartama körülbelül 90 perc. 

Milyen eredményeket várhat a frakcionált rádiófrekvenciás kezeléstől?

A rádiófrekvenciás áram-impulzus által gerjesztett hő serkenti a bőr feszességéért felelős kollagénrostok termelődését, a bőrben képződő mikrosérülések hatására pedig felgyorsulnak a sebgyógyulási, bőrkorrekciós folyamatok. Az eredmény látványos és természetes, a kezelés teljes hatása 3 hét után szembetűnő, mely tartósan, életkortól függően akár 1,5-2 évig tart. A ráncok kisimulnak, a bőrhibák láthatóan csökkennek. 

Gyógyulás, utókezelés

A rádiófrekvenciás kezelés után közvetlenül, jellemzően néhány órán át bőrpír jelentkezik, mely természetes jelenség, hiszen az eljárás során stimuláljuk a bőr felső rétegeit. Másnapra azonban már nem kell számolni ezzel a tünettel, az eljárás után sem kell megszakítania napi rutinját, néhány óra múlva intézheti ügyeit és dolgozhat. Csupán ritka mellékhatás az átmeneti ödéma, pattanások kialakulása. A kezelés után még két hétig legalább 30 faktoros fényvédő krémmel óvja a kezelt bőrfelületet. Egy év után egyéni igény szerint egy fenntartó kezelés javasolt.

 

Kérjen időpontot online!