+36 1 377 6737 Időpont foglalás

Felnőtt kártyák

A Dr. Rose Magánkórház éves kártyás csomagjai biztonságos és tervezhető megoldást nyújtanak ügyfelei számára. Teljes körű egészségügyi ellátást biztosítunk a preventív szűrővizsgálatoktól a tünetek kivizsgálásán át a megbetegedések kezeléséig.
Preventív szemléletű intézményként fontosnak tartjuk, hogy a kártyáinkban kiemelkedő helyet kapjon egy átfogó, egy helyszínen, egy időpontban elvégzett menedzserszűrés. A szűrési eredmények és a családi, egyéni kórelőzmény alapján személyre szabott egészségtervet állítunk össze, szükség esetén további kivizsgálási és kezelési javaslattal.
Elismert orvos csapatunk több mint 40 szakterületen várja pácienseinket az év minden napján. Komplex egészségügyi probléma esetén szakorvosaink konzíliumok keretén belül döntenek a lehetséges kezelésről, terápiáról vagy esetleges beavatkozásról.

Prémium kártyás ügyfeleink kedvezményesen vehetik igénybe a saját, exkluzív fekvőbeteg osztá-lyunkon végzett műtéteket ortopédiai, nőgyógyászati, sebészeti, fül-orr-gégészeti és plasztikai sebészeti szakterületeken.
Intézményünk nemzetközi oltóközpontként működik. Ingyenes utazási tanácsadást és kedvezmé-nyes oltóanyag hozzáférést biztosítunk ügyfeleink számára.
Magánkórházunk nyitva tartási időn túl is elérhető prémium kártyás páciensei számára 0-24 óra között hívható hotline vonalunkon. Pácienseink számára személyes kapcsolattartót biztosítunk, akihez bármilyen kérdés vagy kérés esetén fordulhatnak.

Ezüst kártyás ügyfeleink évente standard szűrővizsgálaton vehetnek részt, amely jó áttekintést nyújt az egészségügyi állapotukról. Panasz vagy megbetegedés esetén a kártya tartalmazza az alapvető szakterületeken végzett ellátásokat és diagnosztikai vizsgálatokat. Magánkórházunk további szolgáltatásai kedvezménnyel vehetők igénybe.

Az Arany kártyát azon ügyfeleink részére ajánljuk, akik komplex szűrővizsgálatot és szélesebb körű orvosi illetve diagnosztikai ellátást vennének igénybe. Ezen felül a kártya egyes ambuláns beavatkozásokra és otthoni vizitekre is lehetőséget nyújt.

A Dr. Rose Magánkórház a piacon egyedülálló VIP kártyás szolgáltatását azok számára alakította ki, akik egyedi, exkluzív ügyfélkiszolgálás mellett vennék igénybe a teljes körű szűrővizsgálatot és a korlátlan orvosi illetve diagnosztikai ellátást. Hirtelen fellépő egészségügyi problémák esetén soron kívüli ellátást biztosítunk kórházunkban vagy akár az otthonukban is. VIP kártyás ügyfeleink részére nyitva tartási időn túl is rendelkezésre állunk. Ügyfeleink családtagjai számára is biztonságot nyújtunk, amennyiben egészségügyi ellátást igényelnek.

Dr. Rose éves, felnőtt kártyák